LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ozzy Osbournes besked efter livsavgörande operationen – fruns uttalande

23 jun, 2022 
Rockikonen Ozzy Osbourne åkte akut in till sjukhuset för en operation. Hans hälsoproblem skakar om fansen.
– Dödsdom, berättar Sharon i Good Morning America.
Annons
Världsstjärnans spontana spelning utanför Buckingham Palace – förbipasserande i chockBrand logo
Världsstjärnans spontana spelning utanför Buckingham Palace – förbipasserande i chock

Ozzy Osbourne, 73, blev känd genom rockbandet Black Sabbath men slog igenom 1980 som soloartist med albumet Blizzard of Ozz.

Idag är han gift med Sharon Osbourne, 69, tillsammans har de barnen Amiee, 38, Kelly, 37, och Jack, 36. Från ett tidigare äktenskap har han barnen Jessica Hobbs, 55, och Louis Osbourne, 47, med Thelma Osbourne, 68. Hustrun Sharon har uttryckt oro för Ozzys hälsa och hur han kämpar med sjukdomen Parkinson.

– Det är inte en dödsdom, men det påverkar vissa nerver i din kropp. Det är som att du har en bra dag, en bra dag och sen en riktigt dålig dag, berättade Sharon i en intervjun i Good Morning America.

Annons
Ozzy Osbourne om sin hälsa
Ozzy Osbourne lider av många hälsoproblem

Akut operation: ”Jag kommer tillbaka”

För många år sedan drabbades rockikonen av en motorcykelolycka vilket gjorde att han låg i koma i flera dagar. Den allvarliga trafikolyckan har gjort att Ozzy än idag lider av hälsoproblem, skadorna från olyckan är återkommande. Inte nog med att Ozzy drabbades av Parkinson så har han det senaste året också haft covid-19 och en kraftig lunginflammation.

Han ramlade även i sitt eget hem mitt i natten och fick göra en nackoperation.

Annons

Osbourne har tidigare påpekat i ”No more tours 2” hur tuff hans situation har varit med hälsoproblemen och hur de har drabbat hans turnéliv.

”Ni ska veta att jag blir bättre för varje dag. Jag kommer att bli återställd och avsluta min turné. Jag kommer tillbaka”, har Ozzy tidigare nämnt.

Ozzy Osbourne hälsoproblem
Ozzy Osbourne påväg hem från sjukhuset

Fansens oro: ”Bli frisk snart”

Ozzy åkte in till sjukhuset och fick göra en livsavgörande operation. Operationen är nu klar och han har fått återvända hem. På Instagram skriver Ozzy så här.

Annons

”Jag är nu hemma från sjukhuset och återhämtar mig”.

Fansen är oroliga och kommenterar flitigt på hans Instagram. Kommentarsfältet strömmar av kärlekskommentarer att Ozzy ska ”bli frisk snart” och ”vi älskar dig”. Fansen frågar även vad för operation han gjorde men det vill inte rockikonen uttala sig om.

Ozzy fru Sharon har stått vid hans sida under dessa tuffa år med hälsoproblem. I tisdags publicerade hon en story på Instagram om tacksamheten kring hans fans.

”Vår familj vill uttrycka så mycket tacksamhet för den överväldigande mängden kärlek och stöd fram till Ozzys operation. Ozzy mår bra och är på bättringsvägen. Er kärlek betyder allt för honom”, skrev hans fru Sharon Osbourne.

FOTO: Admedia/ TT / GIGU / BACKGRID US / TT

Annons