LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ozzy Osbourne gör sig redo för att ta farväl – hustrun Sharon bekräftar

08 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Ozzy Osbourne
Trots en tuff kamp mot Parkinson och operativa ingripanden, är Ozzy redo för ett sista värdigt farväl.
Annons
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ozzy Osbourne har varit öppen om sina hälsoproblem med sin fans och följare världen över. Flertalet operationer och den ständiga kampen mot Parkinson har lett till ett flertal inställda konserter genom åren. Det var inte längesedan han gick ut på sina sociala medier och meddelade att han skulle sluta turnera helt och hållet.

Sharon Osbourne bekräftar Ozzys farväl av fansen

Nu har artistens fru Sharon Osbourne, som också är hans manager bekräftat att han kommer att uppträda live igen, som ett sista farväl till sina fans. Till The mirror säger Sharon:

– Han kommer inte att turnera igen, men vi planerar att göra två till föreställningar för att säga farväl, för han känner att han aldrig har fått ta farväl, och han vill göra det ordentligt, berättar Sharon.

Sharon hävdar att Ozzy är redo för att uppträda.

– Hans röst är fortfarande helt perfekt. Och hela tiden han har varit ledig gör han fortfarande sina sånglektioner så hans röst är perfekt. Han har alla dessa melodier i huvudet. Även om du inte gillar hans musik kan du inte inte gilla Ozzy, han bara drar in dig, säger Sharon.

Nya bilderna på Ozzy Osbourne oroar

Men nya bilder på artisten som visar det svåra hälsotillståndet oroar återigen. Frågan är om han kommer kunna genomföra konserterna som planerat.

Ozzy Osbourne

Inga datum har släppts för konserterna men Sharon berättar för The mirror att konserterna kommer att hållas i Aston Villa där Ozzy är uppvuxen.

Still crossing my fingers and praying that you can do one last tour” skriver en följare på Ozzys instagram

FOTO:TT

Annons