Artikeln innehåller reklamlänkar

Ozzy Osbourne akut opererad – stjärnan bryter tystnaden

Ozzy Osbourne opererad i handen

I lördags tvingades Ozzy Osbourne operera högerhanden efter att ha drabbats av en svår infektion. På sjukhuset tröstades han med glass efteråt och ikväll står han på scenen igen.

Att Ozzy Osbourne, 69, haft en del problem med hälsan genom åren är allmänt känt. Han har både missbrukat alkohol och narkotika hårt och dessutom råkat ut för en lång rad  olyckor. De flesta av dessa har  dock gått att relatera till just missbruksproblemen.

Som några exempel kan nämnas då han körde omkull på en fyrhjuling och bröt en kota i nacken, nyckelbenet och sex revben för 15 år sedan. Faktum är att han även bröt nyckelbenet i en MC-olycka 1994. I september 2003 ställde han in en hel Europaturné för att han brutit foten på fyllan och samtidigt som hans fru Sharon Osbourne, 66, fick ett anfall under sin behandling för tjocktarmscancer försökte Ozzy få situationen under kontroll genom att överdosera piller och sprit, något som resulterade i att även han själv lades in på akuten.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Och nu har rockstjärnan, som i början av 80-talet gjorde sig känd för att bita huvudet av fladdermöss på scenen, råkat ut för ännu en smärre olycka. I lördags tvingades han enligt managementet ställa in en konsert i Kalifornien efter att att ha drabbats av en infektion i  handen vilket krävde en omedelbar operation. Han kördes till sjukhuset Cedars-Sinai i Los Angeles och både på Instagram och hans hemsida publicerades en officiell ursäkt där det ungefär stod:

”Den Grammy-vinnande sångaren och låtskrivaren behandlas för en infektion vilken krävde en operation av handen i morse, lördagen den 6 oktober. Osbourne kommer att stanna ett par dagar på Cedars-Sinai under bevakning då läkarna vill ha infektionen under observation”

Själv la Ozzy på söndagen ut en bild av hur han låg och tröstade sig med glass i sjuksängen och skrev:

”Det känns bättre efter operationen. Glass hjälper.”

Bland dem som varit och besökt honom på sjukhuset fanns bland andra dottern Kelly Osbourne, 33, som även hon uppdaterade om sitt besök på Instagram där hon skrev:

”Tack så mycket för allas lyckönskningar. Pappa mår mycket bättre. Inget som inte vila, antibiotika och hans favoritglass kan bota”

Enligt uppgift ska Ozzy fortsätta sin avskedsturné ”No More Tours” redan senare ikväll i Chula Vista, Kalifornien, så vi gissar att han återhämtat sig och läkt bra på sjukhuset, men vågar inte säga hur mycket det är just tack vare glassen han redan mår så mycket bättre.

LÄS OCKSÅ: Sharon om våldsamma bråken med Ozzy Osbourne

LÄS OCKSÅ: Test: Är du smartare än en Ph-deltagare?

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN