Oväntade tvisten i säsong 7 av "American Horror Story”

Oväntade tvisten i säsong 7 av "American Horror Story”

Varje säsong av American Horror Story har erbjudit en helt ny, spännande handling inspirerad ur det supernaturella. Men den kommande säsongen bjuder på en förvånande twist.

Efter sex säsonger så har hypen kring “American Horror Story” inte dalat, och varje år vinner den prisbelönade serien nya fans. I en intervju med Watch What Happens Live, avslöjar seriens producent Ryan Murphy, 51, handlingen för den kommande säsongen.

– Jag har ingen titel ännu. Men säsongen som vi börjar spela in i juni kommer att handla om valet vi precis genomgått. Jag tror det kommer bli intressant för många människor.

Naomi Campbell looked amazing, in a black dress, walking the red carpet at the American Horror Story premiere, held at the Regal theater, on Saturday, October 3, 2015 X17online.com

American Horror Story har oftast en supernaturlig handling. Här är en poster för säsong 5 som sändes 2015.

Säsong 7 kommer med andra ord handla om det amerikanska presidentvalet mellan Hillary Clinton, 69, och Donald Trump, 70, som den 8 november slutade med den sistnämnde som president. Ämnet innebär att serien kommer att skifta från sina tidigare science fiction och myt-inspirerade handlingar till en historia med starkt fotfäste i verkligheten. Men exakt hur mycket han kommer låta säsongen inspireras av valets händelser är ännu osäkert och då han får frågan om det kommer finnas med en Trump-karaktär svarar han endast

– Kanske.

AMERICAN HORROR STORY, (from left): Lady Gaga, Kathy Bates, 'Flicker' (Season 5, ep. 507, aired November 18, 2015). photo: Prashant Gupta / ©FX / courtesy Everett Collection (c) Everett Collection / IBL

Serien har attraherat många stora namn. I säsong 5 var bland annat Lady Gaga och Kathy Bates huvudrollsinnehavare.

Även andra TV-serier som The Good Fight och Mr. Robot, kommer tackla olika aspekter av det amerikanska valet i kommande säsonger, och när Trump vann i november var det många producenter och manusförfattare som bekräftade att de kommer använda sina serier för att skapa debatt hos sina tittare.

Frågan är nu bara hur långt det kommer tas, och om detta innebära att personer i kongressen kanske avbildas som häxor, demoner eller vampyrer. Oavsett vad som händer och vilka serier vi tittar på, lär det vara några minst sagt spännande och kontroversiella säsonger vi har att se fram emot i höstens TV-tablå.

LÄS OCKSÅ: Se trailern för ”Stranger Things” säsong 2 här

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN