LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Orlando Blooms hemliga flirt efter förlovningen med Katy Perry

23 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Orlando Bloom kysser okänd kvinna efter förlovningen med Katy Perry
Katy Perry och Orlando Bloom förlovade sig på Alla hjärtans dag efter ett års dejtande fram och tillbaka. Mitt i bröllopsplanerna har nu nya uppgifter läckt, som avslöjar en misstänkt kärleksaffär bakom Katy Perrys rygg.
Annons

Artisten Katy Perry, 34, och skådespelaren Orlando Bloom, 42, har sedan 2016 haft ett av- och på-förhållande. De gick på galor, anordnade fester och reste jorden runt tillsammans, fram tills att de båda gjorde ett officiellt uttalande i mars 2017 om att de tagit en paus. Två år senare verkade paret löst sina dispyter och Orlando friade till Katy Perry på alla hjärtans dag tidigare i år. Efter frieritet delade de med sig av det glädjande beskedet i ett inlägg på Instagram, där Katy la ut en bild på förlovningsringen och skrev texten ”full bloom”, under bilden.

En källa berättar för sajten E! News att paret börjat planera hur de vill ha sitt bröllop men att de inte har bestämt något än. Uppgiftslämnaren säger också att paret verkligen vill ha ett bröllop som faller de båda i smaken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Källan fortsätter berätta att Orlando inte vill ha ett storslaget bröllop, men att Katy inte riktigt håller med. För att de båda ska få sitt drömbröllop har de anlitat en bröllopskoordinator som ska hjälpa dem att planera.

Annons

Orlando Bloom kysser en annan kvinna

Mitt i bröllopsplanerna har nu nya uppgifter läckt, angående en misstänkt kärleksaffär bakom Katy Perrys rygg.

Enligt x17 Online har Orlando varit på middag med en okänd kvinna under onsdagskvällen som inte varit Katy Perry, och kysst henne hejdå när de skulle skiljas åt.

”Vi såg Orlando Bloom äta middag ute tillsammans med en mystisk tillsammans under onsdagskvällen på West LA hotspot Catch. Efter att ha tillbringat en timme tillsammans vid middagen, sa Orly hejdå med en kyss innan han körde iväg med sin motorcykel. Och nej, kvinnan är uppenbarligen inte fästmön Katy Perry. Vad i helvete?!”, skriver källan.

Sajten har även publicerat en video på händelsen.

FOTO: TT

Annons