Artikeln innehåller reklamlänkar

Oprah Winfreys drastiska beslut – slutar efter kritiken

Oprah Winfreys drastiska beslut – slutar efter kritiken

Förra året började Oprah Winfrey jobba med det amerikanska nyhetsmagasinet 60 Minutes. Men nu hoppar hon av efter att ha fått kritik för hur hon uttalar sitt eget namn.
Oprah Winfrey slutar efter namnkritiken
Slå på ljud
Oprah Winfrey med vännen Gayle King.

I ”The Oprah Winfrey show” gästades Oprah av flera stora gäster. Bland annat världsartisten Beyoncé. FOTO: Youtube

Det var så sent som i fjol som mediemogulen och pratshow-legendaren Oprah Winfrey, 64, började jobba med det amerikanska nyhetsmagasinet 60 Minutes på CBS. Men det blev ingen långvarig karriär för stjärnan. Faktum är att hon redan har hoppat av programmet, och detta efter att ha kritiserats för hur hon uttalar sitt eget namn. Oprah gillade nämligen inte de instruktioner hon fick om hur hon skulle presentera sig själv i rutan.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tv-stjärnan säger till The Hollywood reporter att ”formatet inte är det bästa” för henne och förklarar:

– Jag har slutat jobba med det där… Det kan aldrig vara en bra sak att jag måste öva på att säga mitt eget namn och sedan får höra att jag lägger för mycket känsla i hur jag uttalar mitt namn… Jag tror jag gjorde sju tagningar på bara mitt namn, för att de tyckte jag var för känslomässig.

Oprah förklarar att det kändes som hon var tvungen att tona ner sig själv till den grad att hon inte längre var sig själv.

– Jag frågade ”Är det för mycket känsla i Oprah eller i Winfrey?”. Jag försökte tona ner mig och släta ut min personlighet, vilket inte känns som någon särskilt bra grej att göra för mig, säger hon.

Oprah Winfrey gästades av Beyoncé i The Oprah Winfrey show.

I ”The Oprah Winfrey show” gästades Oprah av flera stora gäster. Bland annat världsartisten Beyoncé. FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN