LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

One Direction-Louis son chockar fansen: ”Så lik sin pappa!”

23 jan, 2019 
Freddie Reign och Louis Thompson
One Direction-Louis förvånande många fans när han fick sonen Freddie Reign då han inte var i ett förhållande med mamman Briana Jungwirth. Nu reagerar följarna på hur lik pojken är sin pappa.
Annons

Louis Tomlinson, 27, fick sonen Freddie Reign tillsammans med Briana Jungwirth, 26, för tre år sedan. Stjärnan, som var en av fyra medlemmar i pojkbandet One Direction, nekade länge till att han skulle bli pappa trots att rykten cirkulerade. Freddie blev till under en kortare flirt mellan föräldrarna och de var inte längre tillsammans när det var dags för förlossning.

Louis har de senaste åren ägnat en stor del av sin tid på att vara en av jurymedlemmarna i den brittiska talangjakt-serien The X-Factor. Eftersom han jobbar i Storbritannien och sonen bor tillsammans med sin mamma i Los Angeles, USA, träffas de endast när Louis har tid för det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– LA är väldigt annorlunda från Doncaster, människorna är som natt och dag. Såklart älskar jag att tillbringa tid med min son, jag kan passa på att jobba och vädret är fantastiskt, men jag gillar även att vara hemma i Storbritannien, berättar Louis för Cosmopolitan.

Annons

Briana delar ofta med sig av bilder på sonen

Till skillnad från pappa Louis lägger Briana ofta upp bilder på Freddie i sociala medier. Hennes 500 000 följare älskar att ta del av hennes och sonens liv. Många anser även att han blir mer och mer lik sin pappa för varje dag.

”Åh han har blivit så stor och ser så mycket ut som Louis”, skriver en användare.

”Han ser exakt ut som sin pappa!”, skriver en annan.

”Han är bokstavligt talat en miniversion av Louis, så himla gullig!”, skriver en tredje.

Louis Tomlinson blev känd genom just tv-programmet The X-Factor tillsammans med Harry Styles, Liam Payne och Niall Horan. Pojkbandet fick snabbt många fans så när de splittrades 2015 var det många som blev besvikna.

Nu återstår det att se om treårige Freddie följer i sin pappas fotspår och satsar på en musikkarriär i framtiden.

Håller du med om att pappan och sonen är kopior av varandra? Titta vidare i bildspelet nedan:

FOTO: TT/Instagram

Annons