LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Deborah träder fram som Elvis Presleys okända dotter – familjen: ”Totalchock”

18 maj, 2024 
Erika Svensson
Prisicilla Presley fick sig sitt livs överraskning när en kvinna plötsligt dök upp under en boksignering och avslöjade att hon var Elvis Presleys okända dotter!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob

Hon förlorade sin make Elvis Presley 1977 och förra året förlorade Priscilla Presley, 78, också sin dotter, Lisa Marie Presley. Lisa Marie var känd som Elvis enda barn. Men nu har en annan kvinna, Deborah Presley Brando, dykt upp och hävdat att hon också är arvinge till Hound dog-ikonen, något hon konfronterade Priscilla om under en boksignering!

– Priscilla var i totalchock när Deborah dök upp – mitt framför ögonen på henne, säger Elvis forna vän John Cohan till The New York times.

Deborah (till vänster) hävdar att hon är Elvis okända dotter, något som fick Priscilla (till höger) att bli chockad.

Kontaktade Lisa Marie

John Cohan är siare som jobbade med Elvis innan stjärnans död. Nyligen sökte Deborah upp honom för att bli spådd, men egentligen ville hon få svar på frågor om sin påstådda pappa.

Annons

– Vi pratade. Hon malde på om olika situationer. Jag spådde henne aldrig. Till sist slutade jag bara svara när hon hörde av sig, säger han.

Bland annat ska Deborah ha berättat för John att hon en gång hört av sig till sin påstådda halvsyster Lisa Marie Presley på telefon:

– Lisa sa till mig: ”Du betyder ingenting för mig i mitt liv”, ska hon ha berättat.

Gifte sig med brandons son

Enligt Deborah, som är änka till Marlon Brandos avlidne son Christian, var hennes mamma bara 14 när hon träffade Elvis i mitten av 1950-talet. Två år senare födde hon hans barn, Deborah.

Rockikonen var precis i startgropen för sin karriär och hans manager Tom Parker anklagas för att ha tystat ner uppgifterna om hemliga kärleksbarn.

– Som ett resultat av min pappas kändisskap har en myt skapats – en myt som säger att Lisa Marie var hans ”enda” barn – en överanvänd fras för att övertyga massorna. Lisa Marie var Elvis enda kända barn. Han hade fler barn. Så vitt jag vet är jag det äldsta, skrev hon i ett offentligt uttalande efter Lisa Maries död 2023.

Hon anklagade också Tom Parker för att sätta ”kändisskap och pengar” före ”kött och blod”.

– Det är smärtsamt och fel att hans barn blir misskrediterade och utstötta som att vi inte existerade – allt för en Hollywood-myt.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons