Nyförlösta Chrissy Teigen rasande efter maken John Legends beslut: "Äckligt"

Chrissy Teigen är rasande på maken John Legend efter att han lämnat henne ensam med nyfödda sonen Miles för att sjunga på Billboard Awards.

Äkta makarna Chrissy Teigen och John Legend fick nyligen barn nummer två, men när John skulle uppträda under Billboard awards twittrade modellen argt till sin make!

I helgen visade modellen Chrissy Teigen, 32, för första gången upp sin och 39-årige maken John Legends nyfödda son Miles Theodore Stephens på sin Instagram. Chrissy Teigen presenterade den fyra dagar gamla sonen med orden:

“Hej världen! Det här är Miles Theodore Stephens. Vi drunknar i hans små ljud och bökande. Vårt hem är fyllt med kärlek. Tack för alla era lyckönskningar!”

Men bara dagar efter att lille Miles kom till världen var pappa John Legend tvungen att uppträda på Billboard awards, till Chrissys förargelse. För att uttrycka sin frustration tog hon till Twitter. På en bild föreställande henne själv framför tv:n som visade maken på röda mattan skrev hon:

“Wow, fick inte du barn precis? Skakar på huvudet. Gå och ta hand om det!!!!!! Äckligt.”

Om Chrissy Teigen var ilsken på riktigt eller om hon bara var ironisk framgår inte.

Kanske hjälpte det lite att låten som John Legend framförde under Billboard awards var en kärlekssång till henne om kvällen de träffades. I hiten A good night lyder en av låttexterna: “Jag tror jag precis träffade min fru”.

Naaaw!

Chrissy Teigen och John Legend har varit tillsammans i elva år. De träffades när hon var med i hans musikvideo till låten Stereo. Paret gifte sig 2013 och har dottern Luna, 2, och nyfödda Miles tillsammans. Båda barnen kom till via ivf, och Chrissy Teigen har alltid varit öppen med deras svårigheter att få barn på naturlig väg.

Chrissy Teigen och John Legend har varit tillsammans sedan 2007. De gifte sig 2013.

Paret har dottern Luna ihop. 

Den 16 maj 2018 blev de även föräldrar till sonen Miles. 

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Här framför Zara Larsson och John Legend ”God Only Knows” i magisk duett

LÄS OCKSÅ: Här avslöjar 1-åriga dottern stjärnans graviditet – och det är sjukt gulligt

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN