aaron carter

Nya uppgifter om Aaron Carters död – hemska detaljerna avslöjas

Aaron Carter

Nu kommer det nya kusliga detaljer om Aaron Carters dödsfall.
Det är poliser som berättar för TMZ hur det såg ut på platsen när de fann stjärnan död.
William Spetz om sorgen efter Sven Wollters död
0:34

Efter reklamen: William Spetz om sorgen efter Sven Wollters död

(0:34)

Slå på ljud

Det var i helgen som Aaron Carter hittades avliden. Den förre barnstjärnan påträffades död i sitt badkar. Han blev 34 år gammal.

Ännu har ingen dödsorsak fastställts, men amerikanska medier rapporterar att stjärnan länge ska ha haft missbruksproblem.

Nya detaljer avslöjade – hushållerskans hemska upptäckt

Nu kommer det nya uppgifter kring dödsfallet. Det är TMZ som skriver att utredarna ska ha hittat flera burkar med tryckluft i rummet där Aaron hittades. De ska även ha hittat receptbelagda piller.

Vidare skriver TMZ att senast någon såg stjärnan var klockan 02.00 på fredagen. Då ska polisen ha knackat på för att efter ett tips velat kolla så att allt var under kontroll. Aaron ska ha bett polisen att gå och sagt till sin hushållerska att inte störa honom, innan han sedan stängde in sig för att inte synts till under hela fredagen.

När hushållerskan sedan under lördagsmorgonen knackade på hans dörr för att fråga om han ville ha kaffe, anade hon att något hänt då hon inte fick någon respons. När hon öppnade dörren hittade hon hans kropp i badkaret.

Färgen på badkarsvattnet

Enligt TMZ tror polisen att kroppen legat i badkaret under en lång tid, på grund av lukten som kändes och att badkarsvattnet hade en "onaturlig färg".

Aaron Carters officiella dödsorsak dröjer tills obduktionen är klar, något som kan ta månader enligt TMZ.

FRÅN FÖRSTASIDAN