Nya skandalavslöjandet: Vem är Honey Boo Boos pappa

01 mar, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Malin Ljung
I 12 år har Honey Boo Boo trott att "Sugarbear" är hennes pappa. Men nu erkänner han att det kanske inte alls är han som är biologisk far...
Annons

Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 12, har en tuff tid i ryggen – och stormen pågår fortfarande för tv-profilen. Sedan hennes föräldrar June “Mama June” Shannon och Mike “Sugarbear” Thompson gick skilda vägar för två år sedan har 12-åringen hamnat i mitten när föräldrarna kastat paj på varandra.

Det senaste utspelet kan dock inte vara plättlätt för en flicka att tackla. Pappans nya fru Jennifer Lamb har nämligen börjat ifrågasätta vem som egentligen är Alanas biologiska pappa. I ett klipp som RadarOnline tagit del av kommer det fram att “Sugarbears” hustru utan hans vetskap ställt sig frågande till faderskapet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, jag gick bakom din rygg, men sanningen behöver komma fram, säger Jennifer till honom när hon konfronteras.

– Kan du ärligt talat säga att du vet att din dotter är ditt barn?, frågar hon vidare.

Jennifer Lamb har tidigare luskat i om ett DNA-test någonsin tagits. Och det verkar onekligen inte ha med Alana att göra, utan beror högst sannolikt på allt agg som hon hyser mot “Mama June”. De två har vid flertalet tidigare tillfällen rykt ihop, och Jennifers högsta önskan är att kunna eliminera June helt från sitt liv.

Annons

– Om det visar sig att Alana inte är hans så kommer June Shannon vara ute ur mitt liv för gott. Och jag vägrar betala underhåll för ett barn som inte är Mikes, säger Jennifer.

När hon ställer maken mot väggen erkänner han att han faktiskt inte vet med säkerhet att han är pappa till Alana.

– Har jag bevis för att Alana är min? Nej, säger han och fortsätter:

– Men jag tror hon är min, men det vore ju inte dåligt att veta på riktigt.

Alanas mamma har hittills inte uttalat sig om faderskapet, men Hänt hoppas att de vuxna skärper upp sig och låter 12-åringen få lite lugn och ro.

Mama June har gått ner 130 kilo – se bilderna på hur hon ser ut nu:

FOTO: Ibl

 

Annons