Nya foton på Johnny Depp oroar – stjärnan oigenkännlig

16 nov, 2018 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Nya oroande bilder på Johnny Depp.
Redan i somras dök det upp bilder på Johnny Depp där han är oroande mager och blek. Nu har nya bilder på skådespelaren dykt upp.
Annons

Johnny Depp, 55, har under en längre tid oroat sina fans genom att synas alltmer blek och mager. I juli dök han upp på bilder som fick fansen att undra om stjärnan blivit allvarligt sjuk.

Efter en lång tid av frågor bröt Johnny Depp tystnaden och svarade på sjukdomsryktena.

– Jag är inte sjuk. Jag kämpar inte mot något, bara mot den skiten som jag är fokuserad på att bevisa som falsk, sa Johnny Depp då till Radar Online.

Han syftade på de anklagelser som ex-hustrun Amber Heard, 32, riktat mot honom. Paret skilde sig 2016 och i samband med detta kom anklagelser om att Johnny Depp ska ha misshandlat Amber Heard vid flera tillfällen. Han har hela tiden förnekat misshandel.

Johnny Depp har också berättat att han efter skilsmässan och anklagelserna hamnat i ett alkoholmissbruk.

– Jag hällde i mig en vodka varje morgon och började skriva tills tårarna fyllde mina ögon och jag inte kunde se sidorna längre. Jag försökte förstå vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag har försökt vara snäll mot alla, hjälpa alla, vara sann mot alla. Sanningen är det viktigaste för mig, sa Johnny Depp i en intervju i Rolling Stone.

Annons

Johnny Depp mager och tärd på nya bilder

Nu har nya fotografier på Johnny Depp dykt upp – och det är inga bilder som lugnar de som är oroliga för honom.

Johnny Depp har befunnit sig i London för att marknadsföra den nya filmen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. En kväll passade han på att besöka klubben Ronnie Scott’s Jazz Club i Soho där han spelade på scenen tillsammans med Rolling Stones-musikern Ronnie Wood. Johnny Depp spelar annars med Alice Cooper och Joe Perry i egna bandet the Hollywood vampires.

Efter spelningen lämnade Johnny Depp klubben och fick hjälp att ta sig till sin bil. Han var dold under en stor keps och solglasögon samtidigt som han blossade på en cigarett. Bilderna visar att stjärnan på kort tid blivit mycket mager och tärd.

Här kan du se de oroande bilderna på Johnny Depp

FOTO: Stella

Annons