TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nya chockbilderna visar Kylie Jenners förvandling

23 apr, 2020 
Nya chockbilderna visar Kylie Jenners förvandling: ”Är det verkligen hon?”
När Kylie Jenner fångades på bild häromdagen blev hennes fans rejält förvånade.
"Oj", skriver en Twitter-användare som får medhåll av många.
Annons
Chockbilderna på Kylie Jenners förvandling: “Är det verkligen hon?”Brand logo
Chockbilderna på Kylie Jenners förvandling: “Är det verkligen hon?”

Kylie Jenner, 22 är den yngsta av syskonen Kardashian. Hon började sin karriär när hon redan som 10-åring syntes i familjens egna realityserie Familjen Kardashian.

Idag har hon över 150 miljoner följare på Instagram och blev nyligen utsett till den yngsta dollarmiljardären genom tiderna av tidningen Forbes. Större delen av sin förmögenhet har hon tjänat ihop genom sitt eget sminkmärke Kylie Cosmetics som idag har blivit till ett skönhetsimperium. Hon har även startat hudvårdsmärket Kylie Skin som även det på kort tid hunnit växa till sig rejält.

Kylie Jenner startade sitt sminkbolag 2015, och då hade hon ett startkapital på 2,4 miljoner svenska kronor. Pengarna hade hon tjänat in på olika modelljobb, och för summan lyckades hon producera 15 000 läppstift som hon sedan sålde för knappt 300 kronor styck via internet.

Visar hennes naturliga utseende

Nu är hon som de flesta andra hemma, lite mer ofixad och alldaglig, på grund av coronaviruset. Om dagarna går hon runt i mjukiskläder osminkad – vilket fångats på bild. Nu har hennes fans reagerat starkt på bilderna som cirkulerar runt på Twitter.

Annons

Enligt E! togs bilderna på 22-åringen när hon var på väg till sin vän Stassie Karanikolaou. En tweet som blivit väldigt uppmärksammad med bilden på Kylie är en som menar på att hon blivit väldigt blek.

Twittermeddelandet har fått över 250 000 likes i skrivande stund och har delats av 49 000 andra användare på webbplatsen. Kommentarsrutan översvämmas också av människor som håller med om att Kylie verkar mycket blekare än du är van vid att se henne.

Är det verkligen hon?” undrar en.

Flera kommenterar också att hon ser ut som en vanlig tjej och att det är befriande att se henne utan all smink på.

“Nu kommer folk kanske tro henne när hon säger att hon inte gjort något mer ingrepp i ansiktet än läpparna”, skriver en.

FOTO: NTB scanpix

Annons