Nya bilderna på Tom Cruise och Katie Holmes dotter Suri

Suri Cruise som tonåring 2019

Suri Cruise har blivit 13 år, och på nya bilder från en shoppingtur med mamma Katie Holmes kan man se att hon vuxit upp.

För 13 år sedan föddes Katie Holmes, 40, och Tom Cruises, 57, dotter Suri. Till en början hade de en enad familjefront utåt sett och gjorde allt för dottern, men 2012  var skilsmässan ett faktum.

Suri, som då bara var sex år gammal, har sedan uppbrottet knappt sett sin pappa.

Enligt uppgifter var det nu nästan sex år sedan hon träffade sin pappa, och det är han som ska ha varit den stora faktorn till sprickan mellan dem.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Orsaken till den dåliga kontakten mellan Tom Cruise och hans dotter ska var filmstjärnans stora engagemang i scientologikyrkan, något som också ska ligga bakom uppbrottet mellan Tom och Katie. Enligt Ok! Magazine har dock Suri Cruise tidigare försökt återuppta kontakten med sin pappa.

Tom Cruise och Suri Cruise

En av de sista bilderna på Tom Cruise med dottern Suri.

– Hon är i den åldern då hon behöver sin pappas kärlek. Vilket barn som helst i hennes position skulle ifrågasätta varför pappan inte vill träffas, har en vän till familjen sagt till OK Magazine.

Nya bilderna på Suri Cruise

Efter skilsmässan har Katie Holmes ensam vårdnad om Suri och de två bor tillsammans i New York, mor och dotter lever ett lågmält liv och rör sig ytterst sällan i offentliga sammanhang.

Nya bilder som bland andra sajten Hollywood Life uppmärksammat skvallrar om att Suri onekligen vuxit rejält sedan hennes föräldrar fortfarande levde tillsammans och rörde sig i rampljuset. 13-åringen och hennes mamma unnade sig en shoppingrunda i SoHo på Manhattan. Katie Holmes hade uppsatt hår och stora glasögon, och var iklädd vida jeans och ett kort svart linne.

Suri Cruise med Katie Holmes

Suri Cruise växer i rekordfart, snart är hon lika lång som sin mamma Katie Holmes.

Suri Cruise med Katie Holmes

Suri och Katie njöt av en shoppingdag i SoHo där de bland annat kikade efter nya smycken.

Suri Cruises nya stil – en kopia av sin mamma

Den som dock stal alla blickar var Suri som vuxit en hel del centimeter sen senast. Hon hade sitt långa hår utsläppt och bar en cremévit klänning med volangärmar. På fötterna hade hon ett par rosa-blommiga tygskor och i handen höll hon en färgglad liten väska. Även om Suri alltid var likt sin mamma så är hon nu en total kopia av Katie Holmes.

Suri Cruise med Katie Holmes

Suri hjälper mamma Katie att få tag i en taxi i New Yorks rusningstrafik.

Suri Cruise med Katie Holmes

Mor och dotter-tid för Katie och Suri.

FOTO: TT