LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ny bild på Michael Jacksons son Blanket Bigi under 2019

01 maj, 2019 
Malin Ljung
Efter Michael Jacksons död har världen knappt sett skymten av den då sjuårige sonen Blanket. Nu visar brodern Prince upp en bild på sin nu 17-årige lillebror, som utan tvekan vuxit upp.
Annons

Miljarder av fans kunde följa Michael Jacksons begravning 2009. En händelse som etsade sig fast var när hans barn Paris, Prince och Blanket zoomades in. Vid den tidpunkten var de bara 12, 11 och 7 år gamla.

Sedan Michael Jacksons död har världen knappt sett en skymt av hans yngsta son Blanket. Enligt flera uppgiftslämnare ska han ha haft det riktigt tufft och pappans död ska ha tagit hårt på honom. En av de sista bilderna på honom togs när syskonen år 2012 samlades på röda mattan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Senast Blanket visade sig i rampljuset var 2012 när han tillsammans med sina äldre syskon gick på premiär.
Senast Blanket visade sig i rampljuset var 2012 när han tillsammans med sina äldre syskon gick på premiär.

– Barnen lever som att Michael konstant ser ner på dem från himlen, sa nyligen en vän till People, samtidigt som personen förklarade att Blancket “har störst problem med att anpassa sig efter Michaels död”.

– Han verkar väldigt vilsen och extremt upprörd.

Annons

Bara 13 år gammal valde Blanket att byta namn till Bigi efter att i åratal ha blivit mobbad.

Blanket Jacksons liv 2019

Syskonen Prince och Paris är vana vid att vimla runt och ses i offentligheten, medan deras lillebror aktivt vald att hålla sig undan allt vad rampljus heter. Fram tills nu. För nu delar Prince med sig av en unik bild på sig själv och sin lillebror tillsammans med andra personer. Bilden togs när de tillsammans med vänner såg filmen Avengers: Endgame.

“#Endgame”, var det enda Prince skrev till bilden.

Bigi har tillsynes växt upp och är längre än de flesta av vännerna på bilden. Han har kvar sitt långa mörka hår, och ler stort där han står i en Marvel-tshirt.

Enligt källor ska Bigi börja bli stabilare och mer självsäker bland andra människor, vilket de ser som en framgång efter att han tidigare varit väldigt blyg i sällskap med okända personer.

Michael Jacksons yngsta son studerar idag på Los Angeles privatskola och tycker om sport, filmer och att umgås med sina vänner och nästan 30 kusiner.

Blanket Bigi Jackson i april 2019
Bigi Jackson såg glad ut, iförd en t-shirt med Marvel-tryck.

FOTO: TT, Instagram

Annons