TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Huset från succéfilmen tillsalu – för en helt galen summa

08 apr, 2017 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Huset som var inspelningsplats för Leonardo DiCaprio film ”The Great Gatsby” är tillsalu.
Annons

 

Det är hög tid att polera skorna, plocka fram champagnekupan och kamma luggen. Huset som inspirerade den festliga filmen The Great Gatsby ligger ute på marknaden.

”Huset” är en underdrift, det handlar mer om ett helt vansinnigt palats med utsikt över New York. Priset? Motsvarande 763 miljoner kronor. Men då får man ändå tennisbana, pooler, parker och en rimlig båtplats för sitt skepp.

Huset är byggt 1928 och har 18 sovrum och 32 badrum, några som man kan se på bilderna här nedan. Enligt sajten Dmarge är en av kåkens tidigare ägare är den ryske fastighetsmiljardären Tapir Sapir.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I Baz Luhrmanns film från 2013 bjuder Leonardo DiCaprio, 42, i rollen som Jay Gatsby, in till otaliga flådiga tillställningar i sitt ståndsmässiga hus. Huset från romanen The Great Gatsby är däremot inte till salu. Enligt Slate hämtade författaren F. Scott Fitzgerald inspiration från flera olika källor när han beskrev partyhuset i bokklassikern.

Se bilderna från Great Gatsby-huset

AV: Markus Thunberg

Annons