TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nicolas Cage äktenskap med 20 år yngre frun över – efter 4 dagar

04 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Nicloas Cage annullerar äktenskapet efter fyra dagar.
Nicolas Cage har haft sin beskärda del av misslyckade äktenskap – men det här tar nog priset. I lördags gifte sig skådespelaren Nicolas Cage – för fjärde gången. Efter bara fyra dagar har Hollywood-stjärnan ångrat sig. Nu vill han ogiltigförklara hela äktenskapet med 20 år yngre hustrun Erika Koike.
Annons
Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gångenBrand logo
Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gången

Trots en blomstrande karriär med mängder av storfilmer på sitt cv har Nicolas Cage, 55, inte lyckats hitta sin stora kärlek. För fyra dagar sedan gifte sig Hollywood-stjärnan för fjärde gången. Men nu menar han att bröllopet var en impulsgrej och att hans nya fru fört honom bakom ljuset.

Face off-stjärnan Nicolas Cage gifte sig för första gången 1995 med Patricia Arquette, ett äktenskap som varade i sex år. 2002 gick han altargången ner med Lisa Marie Presley som han sedan var gift med i två år. 2004 var det dags igen. Då gifte han sig med 20 år yngre Alice Kim. De var gifta till 2016 då paret bestämde sig för att separera. Det ska då ha framkommit att Alice Kim ska ha varit otrogen mot Nicolas Cage.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men under lördagen i förra veckan bestämde sig Nicolas Cage för att återigen satsa på kärleken. Det var under en resa till Las Vegas som Nicolas Cage gifte sig med 20 år yngre flickvännen Erika Koike.

Annons

Nicolas Cage vill annullera äktenskapet

Men bröllopslyckan varade inte för Nicolas Cage och Erika Koike. Nu, bara fyra dagar efter vigseln, skriver TMZ att Nicolas Cage vill annullera äktenskapet, dvs. att ogiltigförklara det. TMZ har tagit del av skådespelarens annulleringsansökan. Där står det bland annat att paret var mycket berusade när det tog beslutet att gifta sig.

Erika föreslog till Nic att de skulle gifta sig, och Nic reagerade impulsivt, och utan möjlighet att förstå konsekvenserna av sina beslut”, står det i dokumentet.

Där framhålls också att Nicolas Cage och Erika Koike är så olika att de inte kommer att kunna ha ett fungerande äktenskap.

Nicolas Cage anklagar också Erika Koike för bedrägeri. Enligt skådespelaren ska hon ha dolt att hon samtidigt är i en relation med ytterligare en person. Hon ska också ha undanhållit att hon har ett kriminellt förflutet.

Och bröllopsnatten tycks inte heller ha blivit särskilt lycklig. Enligt vittnen syntes paret bråka på öppen gata bara timmar efter vigseln.

FOTO: TT

Annons