LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Glee-stjärnan Naya Rivera dog i en drunkningsolycka – sonen såg allt

14 sep, 2020 
Naya Rivera
Glee-stjärnan Naya Rivera drunknade i somras när hon och hennes 4-årige son skulle bada från båten.
Nu släpps de läskiga detaljerna om vad som hände innan hon försvann ner under vattenytan.
Annons
Nya uppgifter om Naya Riveras dödBrand logo
Nya uppgifter om Naya Riveras död

Det var den 8 juli som Naya Rivera, 33, hyrde en båt för att ge sig ut på en tur på sjön Lake Piru, norr om Los Angeles, tillsammans med sonen Josey Hollis, 4. De skulle åka ut för att  bada, men bara några timmar senare hittades den fyraåriga sonen ensam kvar på båten. Pojken berättade då att hans mamma skulle bada men kom aldrig upp igen. Efter ett intensivt sökande hittade polisen sedan Nayas livlösa kropp i vattnet.

Naya Rivera är känd för att spela rollen som Santana Lopez i serien Glee. Hon var gift med Ryan Dorsy, 37, mellan åren 2014-2018 och tillsammans fick de sonen, Josey.

Enligt de medicinska dokumenten ska Naya tidigare ha lidit av yrsel- och svimningsanfall, vilket kan uppkomma och försvåras i vatten. Enligt rapporten som People tagit fram ska hon även ha gått på antidepressiva och nyligen behandlats för bihåleinflammation. Naya uppges även ha rökt marijuana i form av e-cigg, ungefär ett paket i veckan.

Annons

I dokumenten konstaterades det att Naya ska ha varit simkunnig och man slår fast vid att det handlade om en drunkningsolycka. I stjärnans blod påträffades ångest- och hungerdämpande läkemedel. Hon hade även en alkoholkoncentration på 0,016, vilket är förhållandevis lågt.

Detaljerna om händelseförloppet

Nu släpps detaljerna om vad som faktiskt hände den dagen på vattnet. Naya och Josey skulle bada från båten och tillsammans räknade de till tre innan de hoppade ner i vattnet. När de landade i vattnet sa Naya åt Josey att ta sig upp i båten igen. Hon ska då ha hjälpt honom upp, men efter det hände något och hon sträckte upp armarna i luften samtidigt som hon skrek på hjälp. Men ingen hjälp kom och den fyraåriga sonen tvingades se sin mamma försvinna ner under vattenytan.

Den tragiska olyckan har gjort Naya Riveras fans ledsna och förtvivlade och nu har flera av dem satt upp bilder och teckningar där de uttryckt sin sorg för Glee-stjärnan. Skådespelerskan är verkligen saknad av fansen då hennes följare på Instagram kommenterar varje dag hur mycket de saknar henne.

Annons

Personalen hittade Josey

Det var personalen på uthyrningsfirman som tre timmar senare hittade Josey sovandes på båten. Han hade på sig sin flytväst och i båten hittade de även den flytväst som var menad för Naya tillsammans med hennes tillhörigheter. De hittade även deras orörda matsäck och några burkar av den alkoholhaltiga läskedrycken White Claw Hard.

Josey bor nu tillsammans med sin pappa Ryan.

”Jag vet inte om jag någonsin kommer att förstå det. Livet är så orättvist. Jag kommer för alltid vara tacksam för att du gav mig den finaste sonen”, skrev Ryan precis efter Nayas död i ett inlägg på Instagram.

Bild: TT

Annons