Artikeln innehåller reklamlänkar

Mötley Crüe-Nikki Sixx, 60, blir pappa – trots sterilisering

Mötley Crüe-stjärnan Nikki Sixx blir pappa vid 60 års ålder – trots vasektomi.

60-åriga Nikki Sixx väntar sitt femte barn – trots att han gjorde en vasektomi för 17 år sedan. För 27 år yngre hustrun är det första barnet.

Nikki Sixx, 60, tyckte att det räckte med fyra barn och steriliserade sig för för 17 år sedan. Trots detta blir nu Mötley Crüe-stjärnan pappa för femte gången.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nikki Sixx gifte sig med 27 år yngre Courtney Sixx, 33, för fyra år sedan. Nikki friade till Courtney efter att de dejtat i två år. Bröllopet ägde rum i Los Angeles, USA, inför 130 av deras närmaste vänner och familj.

Nikki Sixx har varit gift två gånger tidigare och har barnen Frankie-Jean Mary, 18, Decker, 23, Storm Brieann, 24, och Gunner Nicholas, 27. Men nu ska 60-åringen bli småbarnsförälder igen. För People Magazine bekräftar paret graviditeten och Nikki Sixx säger att han är överlycklig över barnet.

– Vilket toppensätt för Courtney och mig att starta 2019. Jag är så glad över att veta att jag inte kommer att turnera under graviditeten, vilket gör det ännu mer speciellt. Min fru kommer att bli den mest fantastiska mamman någonsin och hela familjen är överlycklig, säger Nikki Sixx till tidningen.

Har längtat efter barn

Courtney Sixx blir nu mamma för första gången och hon berättar att de länge längtat efter att få en bebis.

– Vi har pratat om att skaffa barn enda sedan vi träffades och gifte oss för nästan fem år sedan. Jag har tänkt på det varje dag. Efter jag fyllde 30 har bebislängtan verkligen kickat in men vi ville vänta på det perfekta tillfället.Vi är överförtjusta över att få en liten Sixx till världen och vi vet att vi kommer att bli fantastiska föräldrar tillsammans, säger Courtney Sixx.

2002 genomgick Nikki Sixx en vasektomi, ett ingrepp där sädesledarna skärs av så att spermierna inte kan blandas med sädesvätskan.

LÄS MER: ÄNTLIGEN! Då börjar inspelningarna av ”The Dirt” – de skådespelarna är klara

LÄS MER: Internet-experten: ”Ingen ska behöva känna sig utanför!”

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN