LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Modern family-stjärnan har gift sig

23 aug, 2022 
André Färnsveden
Modern Family.
Modern family har varit en av senaste årtiondets största komediserier.
Nu har en av skådespelarna från den omtyckta serien gift sig.
Läs mer här!
Annons
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjadBrand logo
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

Komediserien Modern family hade premiär i september 2009, och fortsatte i 11 säsonger fram till april 2020. I serien fick man följa en familj i Los Angeles som alltid samlades och hittade på olika sorters äventyr ihop. Flera av skådespelarna började som barn och har växt upp till vuxen ålder under seriens gång.

Nu har en av de unga skådespelarna gift sig med sin partner efter att ha varit förlovad i tre år.

Modern family-stjärnan har gift sig

Nu har Sarah Hyland, 31, som spelar den äldsta dottern Haley Dunphy i serien, gift sig med partnern Wells Adams, 38.

Paret gifte sig i en ceremoni utomhus den 20 augusti i Sunstone Winery nära Santa Barbara, Kalifornien, bekräftar en källa för People.

Flera av stjärnorna från Modern family deltog som gäster på bröllopet. Bland annat var Sofia Vergara, 50 som spelar den colombianska hemmafrun Gloria, där tillsammans med hennes son Manolo Vergara, 30.

Annons

Även andra skådespelare från serien så som Julie Bowen, 52, [Claire Dunphy reds. anm.] och Nolan Gould, 23, [Luke Dunphy reds. anm.] och Jesse Tyler Ferguson, 46, [Mitchell Pritchett reds. anm.] på plats.

Men den sistnämnda skådespelarkollegan Jesse deltog inte som gäst under bröllopet. Nej, han hade faktiskt fått det stora förtroendet att genomföra vigseln under ceremonin.

Precis som Mitchell, hans rollkaraktären i serien, hade även Jesse svårt att hålla tårarna tillbaka.

Jag älskar er båda”, skriver Jesse på Twitter intill två bilder från vigseln. Se bilderna här nedan.

Så träffades Sarah Hyland och Wells Adam

De nyblivna makarna hade deras första kontakt med varandra på Twitter år 2016 och träffades för första gången i verkliga livet hösten året därpå.

Annons

Efter att ha varit i ett förhållande med varandra i två år bestämde sig Wells för att fria till Modern Family-stjärnan Sarah.

De planerade att gifta sig i augusti året därpå men blev tvungna att skjuta upp äktenskapet i och med oroligheterna kring coronapandemin. Men 2021 var läget fortfarande oroligt och de tvingades skjuta upp igen.

När People pratade med Wells hintade han om back-up-planerna, om de skulle behöva skjuta upp bröllopet en tredje gång.

– Vi skulle så klart gifta oss förra året, det hände inte. Vi skulle gifta oss i år, det hände inte, berättade han då. Vidare förklarade han:

– Så nu hoppas vi nästa år, eller så ska vi åka till Vegas, eller tingshuset, jag vet inte - ja, vi kommer inte att göra de två sista sakerna, men jag vet inte. 2022 måste vara vårt år, eller hur?!

Och det visade sig att 2022 var deras år när de äntligen fick ha sitt efterlängtade bröllop!

FOTO: Broadimage/REX

Annons