Artikeln innehåller reklamlänkar

Modern family-stjärnan Ariel Winter oigenkännlig efter förvandlingen

18 maj, 2019 
AvOla Brising
Ariel Winter i Modern family
Ariel Winter har under hela sin uppväxt spelat Alex Dunphy i Modern family och varit brunett. Nu har hon färgat håret knallrött och även de mest inbitna fansen har svårt att känna igen henne på de nytagna bilderna.
Annons
Världen häpnar efter Eva Longorias oväntade klädmiss på röda mattan
Världen häpnar efter Eva Longorias oväntade klädmiss på röda mattan

Skådespelerskan Ariel Winter, 21, är känd från tv-serien Modern family i vilken hon spelat rollen som Alex Dunphy i halva sitt liv, sedan hon var 11 år gammal. Under alla år då tittarna fått följa hennes uppväxt i den populära sitcomen så har Ariel varit brunett.

Men när hela skådespelarensemblen från Modern family tidigare i veckan firade att serien har sänts på tv i exakt tio år hade plötsligt Ariel fått knallrött hår. Och eftersom man är så van vid att se henne brunhårig var hon faktiskt på gränsen till oigenkännlig.

På sociala medier la flera av de olika skådisarna i ensemblen ut bilder från firandet och i många av deras kommentarsfält var det fullt av fans som kom med starka reaktioner. Vissa jämförde henne med andra skådespelare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till en bild kollegan Sarah Hyland, 28, som spelar Alex storasyster Haley Dunphy i Modern family, har lagt ut skriver exempelvis en person:

”Ariel Winter ser ut som Isla Fisher

Ariel Winter från Modern family
Ariel Winter från Modern family.

Följarnas frågor efter bilden på Ariel Winter

Men det finns också de som har uppmärksammat att Ariel Winter kanske har gjort något mer än att bara färga håret:

Annons

”Gah. Hejdå till Ariels läppar och näsa – ingen har något självförtroende längre. Det är så synd att sociala medier får folk att förstöra sina genuina personliga drag.”

Och vissa fattade inte ens att det var Ariel på bilden, utan de trodde att det var någon ny karaktär som skulle introduceras i serien. Ytterligare en person skriver:

”Jag tänkte, att vänta nu, har de tagit in en ny person i ensemblen, när jag först såg bilden”

Tv-serien Modern family har vunnit massvis med priser sedan den först började sändas 2009. Flera av skådisarna har vunnit Emmys genom åren och 20+12 vann serien en Golden Globe i kategorin ”Bästa tv-komediserie”.

Så sent som i februari meddelade tv-kanalen ABC att nästa säsong som spelas in, den 11:e, även kommer att vara den sista. Exakt när det sista avsnittet av serien kommer att sändas är ännu inte klart, men det kommer med största sannolikhet att ske någon gång under våren eller försommaren 2020.

FOTO: Evan Agostini / INVISION / TT, Instagram

Annons