Artikeln innehåller reklamlänkar

Modellen avslöjar – Victoria’s secret fashion show ställs in

Modellen Shanina Shaik avslöjar att Victoria's secret fashion show ställs in 2019.

I 23 år i rad har Victoria's secret-änglarna äntrat catwalken för att visa upp underklädesmärkets senaste kollektioner. Men så blir inte fallet i år. Nu avslöjar Victoria's secret-modellen Shanina Shaik att årets modevisning ställs in.

Modellen Shanina Shaik, 28, gjorde sin debut i Victoria’s secret fashion show 2011. Hon var då den sjätte australiska modellen att äntra den världskända Victoria’s secret-catwalken efter namn som Miranda Kerr och Jessica Hart.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Men i år blir det ingen modevisning för underklädesföretaget, hävdar Shanina Shaik. Enligt modellen kommer årets upplaga av Victoria’s secret fashion show ställas in helt och hållet. Detta avslöjade hon för australiska The Daily Telegraph, enligt People.

– Tyvärr kommer Victoria’s secret fashion show inte att bli av i år, säger Shanina Shaik till tidningen.

Modellen fortsätter:

– Det är något jag inte är van vid, för varje år vid den här tiden brukar jag träna som en ängel.

Shanina Shaik uttalar sig inte om vad orsaken är till varför showen ställs in, men menar att hon tror att det beror på att företaget försöker jobba på att bygga upp varumärket och hitta nya sätt att göra showen på. Hon konstaterar sedan:

– Det är den bästa showen i världen.

Enligt People har underklädesföretaget inte kommenterat saken ännu.

Svenska modellens ärofyllda uppdrag

Under förra årets Victoria’s secret fashion show fick svenska modellen Elsa Hosk, 30, ett stort uppdrag på modevisningen. Hon blev nämligen vald till att bära den berömda Fantasy-behån, som en av modellerna blir tilldelad varje år.

Instagram delade Elsa Hosk den stora nyheten och förklarade att hon fått beskedet på sin födelsedag. Att få bära Fantasy-behån var därför den absolut bästa födelsedagspresenten hon fått i hela sitt liv, skrev hon.

”Det här är för alla som tror på hårt jobb och att följa sina vildaste drömmar. Tack för att ni fick mina att bli till verklighet. Kan inte vänta tills jag får bära behån på catwalken i Victoria’s secret fashion show om ett par dagar”, skriver hon.

I en video på tidningen Vogues Youtube-konto visade hon upp den exklusiva behån och förklarade att det kändes overkligt för henne att bära den. Hon berättade sedan vidare i en intervju med tidningen om hur det kändes att få veta att just hon skulle få bära Fantasy-behån.

– Jag skakade när jag fick reda på det, sa hon då till Vogue.

Enligt E! designades 2018 års Fantasy-behå, ”Dream Angels Fantasy Bra”, exklusivt för Victoria’s secret av Atelier Swarovski. Enligt nöjessajten var behån, med värdet på strax över 9 miljoner kronor, gjord av 100 procent Swarovski-diamanter. Behån och kroppskedjan smyckades med över 2 100 diamanter och silver. Setet tog över 930 timmar att tillverka.

Elsa Hosks stora avslöjande fick fansen att jubla. Både på Instagram och Youtube överöstes hon av gratulationer.

”Jag är så glad för din skull. Grattis, du förtjänade det”, skrev ett fan.

”Äntligen!”, konstaterade en annan.

”Grattis babe!! Det är din tur att skina”, skrev ännu ett fan.

FOTO: TT/Ian West, TT/Anthony Behar

Senaste nytt