TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Sarah är gravid i sjätte månaden – fansen i chock

21 jul, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Underklädesmodellen Sarah är gravid i sjätte månaden. Men hennes mage förbryllar fansen, för den är fortfarande platt och vältränad. "Var är bebisen?", undrar alla.
Annons

Underklädesmodellen Sarah Stage, 33, blev känd över hela världen 2015 – orsaken var att hon var gravid. Men på magen syntes inte ett spår av det, istället var den exakt lika vältränad som tidigare.

Nu är hon gravid igen och trots att fansen redan följt henne genom en graviditet häpnar de ändå över den obefintliga bebisbulan som vanligtvis brukar infinna sig ju närmare födseln man kommer. Sarah har publicerat en bild på Instagram där hon står i en vinröd bikini som skapat ramaskri.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Bara positiva vibbar”, ber hon sina följare och hashtaggar att hon både inte bryr sig och att hon är i vecka 26, det vill säga gravid i sjätte månaden.

För cirka två veckor sedan utvecklade hon sin inställning så här långt in i graviditeten med en längre text på Instagram.

“Jag är på en plats i livet där lycka, lugn och glädje är min prioritet. Framför allt för att jag är gravid i sjätte månaden, det finns ingen plats för negativ energi så snälla sprid den någon annanstans”.

Annons

Det är en underdrift att säga att följarna blir förbryllade när de ser hennes bilder på magen.

“Herregud, jag är i chock”, skriver en.

“Var i helvete är bebisen?”, undrar en annan.

“Hur är det här möjligt”, frågar sig en tredje.

Många drar slutsatsen att den minimala gravidmagen är ett tecken på att bebisen inte mår bra. Men enligt Sarah har barnmorskan bara gett henne positiva hälsobesked. Och hon ska dessutom ha gått 5,5 kilo hittills.

“Bebis nummer två mår bra och utvecklas precis som den ska. Jag trodde att folk skulle bli mer förstående och hålla sina negativa kommentarer för sig själv efter att jag födde James som vägde över fyra kilo och var frisk. Vi är alla olika och det är det som gör oss speciella och unika”, hälsade Sarah.

Hänt håller med Sarah och önskar henne lycka till med bebisen och tillökningen i familjen!

FOTO: Instagram

Annons