TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Mischa Barton utnyttjad av sin nya kille: "Han började direkt"

23 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Mischa Barton är kär och lycklig i pojkvännen James Abercrombie. Men nu kommer uppgifter om att han bara utnyttjar henne för sin egen vinning.
Annons

Vinden hade precis börjat vända för den forna “O.C.”-stjärnan Mischa Barton, 31. Det senaste halvåret har stjärnans liv kantats av ett drogrelaterat sammanbrott, en bilolycka och ett överhängande hot om att någon snart kommer att läcka en sexvideo på henne – men nu har allt börjat ordna upp sig och stjärnan har verkat lyckligare än någonsin.

Tills nu. Den senaste tiden har nämligen ett nytt moln dykt upp på stjärnans blåa himmel – och den här gången är det hennes egen pojkvän, den australiensiska modellen James Abercrombie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt uppgifter till tidningen NW har modellen nämligen inte goda intentioner med relationen, utan utnyttjar bara Mischa för att bygga sitt eget varumärke.

– Han hade inte ens ett Instagramkonto förrän väldigt nyligen och då började han direkt lägga upp bilder på dem tillsammans. Han verkar älska att synas tillsammans med henne och är väldigt ambitiös med det, säger en källa.

Annons

Det var också James representant som släppte nyheten om att paret dejtar och som av en händelse stod det i samma pressmeddelande att James också letar modelljobb i Los Angeles.

– Mischa försöker få sitt liv på rätt köl efter allt drama, men hennes vänner är oroliga över hennes nya relation. Det skulle inte vara första gången som Mischas hjärta blir krossat, säger källan.

Foto: IBL

Annons