LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Miley Cyrus markering mot Liam – efter skilsmässan

09 dec, 2019 
Miley Cyrus
Nu, snart fyra månader efter att Miley Cyrus och skådespelaren Liam Hemsworth gick skilda vägar, har Miley gjort en markering mot Liam i form av en tatuering.
Annons

Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Miley Cyrus, 27, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gifte sig i största hemlighet i december 2018. Det var inte förrän paret delade med sig av bilder från bröllopet som äktenskapet blev känt. Det forna paret träffades inför inspelningarna av filmen The last song där de spelar ett kärlekspar.

Men i augusti kom chockbeskedet att Miley och Liam har valt att gå skilda vägar – efter endast sju månader som gifta.

Ex-makarnas kärleksliv efter skilsmässan

Efter det har det cirkulerat många rykten kring vem Miley Cyrus träffar. Bara någon timme innan det blev officiellt att paret separerat, syntes hon kyssa och mysa med Brody Jenners, 36, ex-fru Kaitlynn Carter, 31. Efter det ryktades det att Miley dejtade sångaren Cody Simpson, 22, då de flitigt uppdaterade bilder på varandra – bland annat när de borstade tänderna tillsammans iklädda pyjamas.

Sajten Hollywoodlife har tidigare rapporterat att Liam Hemsworth har gått vidare efter skilsmässan.

Annons

– Han är tillbaka till sitt bästa jag, den Liam som alla känner och älskar. Han kan inte gå runt och tänka på vad Miley gör, eftersom de inte längre är i ett förhållande och inte heller vänner. Liam har gått vidare, har en källa berättat för Hollywoodlife.

Miley Cyrus nya drag efter separationen

Under den gångna helgen var det Mileys tur att ta ett par steg ifrån den forna relationen. Det var nämligen dags för två nya tatueringar på Disney-stjärnans hud, mitt i den pågående skilsmässan från Liam.

Första tatueringen är en simpel text i skrivstil över krogarna på ena handen med det kraftfulla ordet “Frihet”. 

Bilden är upplagd av tatueraren och konstnären Winterstone, bildtexten är samma som tatueringen och några hashtags. Kommentarsfältet går varmt med både hyllningar och folk som ifrågasätter Mileys senaste beslut.

Annons

Men där tog det inte stopp. En kort tid senare lades en ny bild upp på samma Instagram-konto, med ännu en tatuering på Miley. Den andra tatueringen var också text, som en hyllning till japansk-amerikanska multimedia-artisten Yoko Ono, 86, i hennes egen handstil. På Mileys vänstra axel står det nu “Jag är stolt över dig – Yoko”, en hälsning som Miley tidigare ska ha mottagit av Yoko.

Även här flödar kommentarsfältet. ”Väldigt cool och personlig men också en del av musikhistoria”, skriver en.

”Wow”, skriver flera andra med olika emojis.

FOTO: Instagram, TT/Steve Marcus

Annons