LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Miley Cyrus kärlekstatuering med nya kärleken Cody Simpson

17 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Miley Cyrus kärlekstatuering med nya pojkvännen Cody Simpson.
Efter skilsmässan från Liam Hemsworth och en kortare romans med Kaitlynn Carter verkar Miley Cyrus kila stadigt med nya kärleken Cody Simpson.
Nu har paret valt att föreviga kärleken genom att tatuera sig tillsammans.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Det var i augusti som det blev bekräftat att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, valt att gå skilda vägar. Trots att det forna paret haft ett stormigt förhållande, med mycket upp- och nedgångar, kom nyheten som en chock. Speciellt med tanke på att uppbrottet skedde endast sju månader efter deras bröllop.

Det dröjde däremot inte länge innan Miley Cyrus tog nya steg i kärlekslivet. Denna gången med The Hills-stjärnan Kaitlynn Carter, 31, som även hon hade gått skilda vägar från exmaken Brody Jenner, 36, kort dessförinnan. Romansryktena kring Miley och Kaitlynn tog fart när de sågs kyssa varandra under en semester i Italien – och när de kom tillbaka till USA inledde de en relation och blev sambor.

Därför gjorde Miley och Kaitlynn slut

Men förhållandet blev kortvarigt. Bara veckor efter att de flyttat ihop kom beskedet att kärlekssagan var över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Miley och Kaitlynn gjorde slut. De är fortfarande vänner, sa en källa till People.

Annons

Det är än idag inte känt vad som orsakade det plötsliga uppbrottet, men till nöjessajten Hollywood Life berättade en insatt källa om beslutet i slutet av september.

– Miley och Kaitlynn är fortfarande på god fot, det finns inget drama dem emellan. Det var bara Miley som insåg att hon behövde stoppa relationen eftersom hon gick direkt från sitt äktenskap in i ett annat förhållande, sa källan och fortsatte:

– Miley har mycket känslor att bearbeta efter det kraschade äktenskapet och hon kan inte göra det ifall hon bara hoppar in i ett nytt förhållande. Att vara med Kaitlynn har varit ett enkelt sätt för Miley att undvika de jobbiga känslorna och hon vill inte göra det längre.

Miley Cyrus steg med nya kärleken

Men ännu en gång blev singellivet kortvarigt för Miley Cyrus. Bara dagar efter uppbrottet från Kaitlynn började den australiska sångaren Cody Simpson, 22, synas på Mileys sociala medier, vilket fick fansen att undra om det fanns kärlek i luften. Och kort därpå bekräftade Miley den nya relationen genom att kalla honom för sin nya pojkvän.

Annons

Sedan dess har paret varit oskiljaktiga och syns flitigt på varandras sociala medier. Cody Simpson hälsade även på Miley Cyrus på sjukhuset när hon låg inlagd på grund av halsfluss. På Instagram delade Miley en rad bilder och videor från tillfället.

”Pojkvännen kommer för att besöka mig på sjukhuset”, skrev hon till en av bilderna.

Och nu verkar Miley och Cody tagit sin relation till nya höjder då de varit och tatuerat sig tillsammans. På Instagram visar nu Miley upp sin och pojkvännens nya kärlekstatueringar. Codys sitter på bröstet och föreställer en döskalle med en lie och Mileys, som sitter på överarmen, föreställer ett hjärta med en dolk i.

I kommentarsfältet möts Miley Cyrus av hyllningar för de nya tatueringarna, men också av kritik från följare som tycker att saker och ting går för snabbt i hennes liv just nu.

FOTO: TT/Felipe Ramales

Annons