LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Miley Cyrus inlagd på sjukhus – får besök av nya kärleken

09 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Miley Cyrus inlagd på sjukhus – får körleksfullt besök av nya pojkvännen cody simpson
Två månader efter skilsmässan från Liam Hemsworth ser Miley Cyrus ut att ha gått vidare helt.
Artisten som just nu är inlagd på sjukhus på grund av halsfluss har nämligen fått besök av sin nya pojkvän.
”Plötsligt mår jag mycket bättre”, skriver Miley på Instagram.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

I augusti kom nyheten att Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, valt att gå skilda vägar. Beskedet slog ner som en bomb i nyhetsvärlden endast sju månader efter att paret, som dejtat till och från sedan 2009, sagt ja till varandra under ett hemligt bröllop i deras dåvarande gemensamma hem.

Kort efter beskedet om skilsmässan fann Miley kärleken på nytt i Brody Jenners, 36, exfru Kaitlynn Carter, 31. Relationen blev däremot kortvarig och bara veckor efter att de två ryktats blivit sambor kom det nya uppgifter om Miley och Kaitlynn gjort slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt källor till Hollywood Life berodde uppbrottet helt och hållet på att Miley valt att fokusera på sig själv.

– Miley och Kaitlynn är fortfarande på god fot, det finns inget drama dem emellan. Det var bara Miley som insåg att hon behövde stoppa relationen eftersom hon gick direkt från sitt äktenskap in i ett annat förhållande, berättade källan och fortsatte:

Annons

– Miley har mycket känslor att bearbeta efter det kraschade äktenskapet och hon kan inte göra det ifall hon bara hoppar in i ett nytt förhållande. Att vara med Kaitlynn har varit ett enkelt sätt för Miley att undvika de jobbiga känslorna och hon vill inte göra det längre.

De senaste dagarna har Miley Cyrus däremot börjat synas med den australiska sångaren Cody Simpson, 22. På Instagram har både Miley och Cody flitigt laddat upp bilder på varandra vilket har fått fansen att tro att de dejtar – vilket även Miley nu ser ut att bekräfta.

Besöks av nya pojkvännen

Miley, som just nu är inlagd på sjukhus på grund av halsfluss, har på sin Instagram-story laddat upp en rad bilder och videor från att ingen mindre än Cody varit och besökt henne.

Till en bild på sig själv skriver Miley texten ”BF coming to visit me @ the hospy” vilket på svenska kan översättas till ”Pojkvännen kommer för att besöka mig på sjukhuset”. Därefter har Miley lagt upp en bild på sig själv och Cody liggandes bredvid varandra i sjukhussängen.

Annons

”Plötsligt mår jag mycket bättre”, skriver stjärnan till en video på henne där Cody sitter i sängen spelandes på en gitarr och sjunger.

”Den här söta killen kom för att besöka mig på sjukhuset och sjöng den gulligaste låten han skrivit till mig”, fortsätter Miley följt av ett emoji-hjärta.

”Den är för speciell för att bara mina öron ska få höra den så just nu försöker jag pressa honom att släppa den nästa vecka och det fungerar”.

Efter videon med Codys kärleksserenad har Miley lagt upp en bild på bara honom.

”Anlände med rosor och en gitarr i sin hand”, skriver hon till bilden följt av en gråtande emoji och hashtaggarna ”jag gråter inte, du gör det”.

Även Cody Simpson själv har delat med sig av den romantiska händelsen på sin Instagram. I en video som Miley filmat när hon ligger i sjukhussängen ses Cody sitta på sängkanten med gitarren och sjunga.

”Sjunger något som jag skrev för min gyllene medan hon är sjuk på sjukhuset”, skriver den australiska sångaren.

FOTO: TT, Instagram

Annons