LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

12 aug, 2019 
Hänt
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth.
Efter det färska beskedet om att Miley Cyrus och Liam Hemsworth separerar efter endast sju månader som gifta, bryter Miley tystnaden på Instagram.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Under söndagen kom chockbeskedet om att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda vägar efter endast sju månader som gifta.

Vägen har inte alltid varit spikrak för paret, som länge varit kända för sitt stormiga på- och av-förhållande. 2013 gick det så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley Cyrus kärleken på annat håll i Patrick Schwarzenegger, 25. Men förhållandet med Patrick höll dock inte längre än ett år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sakta men säkert började Miley Cyrus och Liam Hemsworth komma tillbaka i varandras liv och 2016 sågs Miley återigen med samma förlovningsring på fingret som hon hade fått av Liam fyra år tidigare. Efter återföreningen har paret sett mer stabila ut i sitt förhållande än någonsin – och i december lovade de varandra att vara varandras för alltid då de sa ja till varandra på det hemliga bröllopet i deras gemensamma hem i Nashville.

Annons

Mileys ord efter beskedet om separationen

Men bara sju månader senare går Miley Cyrus och Liam Hemsworth skilda vägar – och nu bryter Miley tystnaden efter uppbrottet i ett inlägg på Instagram där hon skriver om förändring.

”Bekämpa inte evolutionen, för du kommer aldrig att vinna. Liksom berget jag står ovanpå, som en gång var under vatten, förenat med Afrika, är förändring oundviklig”, skriver hon på Instagram.

Hon fortsätter genom att berätta om något hennes pappa en gång sa, som stärker henne i den period hon nu går igenom:

”Min pappa sa alltid till mig ’Naturen skyndar sig aldrig, men den är alltid i tid’. Det fyller mitt hjärta med hopp och fred med vetskapen att det är sant. Jag fick lära mig att respektera planeten och dess process och jag är fast besluten att göra detsamma med min egen”.

Mileys mystiska kyss

Bara någon timme innan det blev officiellt att paret Cyrus – Hemsworth separerat, syntes Miley Cyrus kyssa och mysa med Brody Jenners, 35, ex-fru Kaitlynn Carter, 30. Båda är nämligen i Italien tillsammans och har lagt upp mängder av bilder på Instagram ihop.

Annons

Men att det skulle handla om kärlek mellan de två slår en källa till People hål på. Enligt källan har Miley och Kaitlynn många gemensamma vänner och resan till Italien handlar om att roa sig.

”Cyrus och Carter har gemensamma vänner gemensamt och ’bara har kul’ tillsammans”, berättar källan.

Miley Cyrus vädjar om respekt för privatlivet

I ett uttalande, gjort av en representant för Miley Cyrus, förklarar artisten att hon och Liam Hemsworth har växt ifrån varandra och att fokus nu ligger på dem själva och dess karriärer.

”De utvecklas ständigt och förändras som partners och individer, de har beslutat att det är det som är bäst medan de båda fokuserar på sig själva och sina karriärer”, säger en representant åt Miley Cyrus till People.

Båda är på bra fot med varandra och kommer också enligt representanten att fortsätta vara fina föräldrar åt husdjuren de delar.

Av: Andreas Kristensson, Agnethe Alm

FOTO: TT

Annons