Artikeln innehåller reklamlänkar

Mila Kunis om vidriga uppbrottet från Macaulay Culkin

Orsaken till att Mila Kunis och Macaulay Culkin

I åtta år var Mila Kunis och Macaulay Culkin tillsammans. Nu berättar hon den vidriga sanningen om varför de gjorde slut.

Mila Kunis öppnar upp om uppbrottet från Macaulay Culkin.

De två barnstjärnorna var tillsammans i åtta år, men plötsligt gick de skilda vägar.

Mila Kunis berättar i en ny intervju att hon var ett svin.

"Det är för jävligt vad jag gjorde och det är för jävligt hur jag gjorde det", säger Mila Kunis.

Macaulay Culkin slog igenom som barnstjärna i filmen Ensam hemma.

I början av 20o0-talet var barnstjärnorna Mila Kunis och Macaulay Culkin ett av dåtidens mest omtalade stjärnpar. De började dejta 2002 och var tillsammans i hela åtta år, innan relationen abrupt tog slut.

Ingen av dem har direkt pratat om varför, utan har istället gått vidare i sina kärleksliv. Mila Kunis blev tillsammans med Ashton Kutcher bara månader efter hans skilsmässa från Demi Moore, och de är idag gifta och har två barn tillsammans.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Macaulay Culkin har i sin tur inlett ett förhållande med den forna Disney-stjärnana Brenda Song.

Men nu, åtta år efter att kärlekssagan med Ensam hemma-stjärnan tog slut, väljer Mila Kunis att avslöja vad det var som fick dem att gå åt varsitt håll. Och hon tar på sig hela skulden.

– Det är för jävligt vad jag gjorde. Det är för jävligt vad jag gjorde och det är för jävligt hur jag gjorde det. När jag blev singel sa jag ‘jag måste hitta mig själv’. Jag behövde verkligen veta varför jag gjorde vad jag gjorde, och omforma mig som människa igen, säger hon i podcasten Armchair Expert enligt People.

Dax Sheperd, som driver podcasten, frågar Mila Kunis om hon har förlåtit sig själv.

– Du vet, det har gått så lång tid att det är nog. Jag tror att nog många gemensamma vänner till slut förlät alla för vad som hände, säger hon.

Mila Kunis ser sig själv som en helt annan människa idag, att hon växt och accepterat att det blev som det blev. Utan att gå in på detaljer.

– Jag var ett as när jag var 20-åring och jag är den första att erkänna det. Det tog mig lång tid att landa i det och tänka ‘ja, vet du vad, jag var ett as’, och nu har jag accepterat det och kan leva med det, säger hon.

Se bilderna från Mila och Macaulays förhållande: 

LÄS OCKSÅ: Barnstjärnan Macaulay Culkin: Därför försvann jag från Hollywood

LÄS OCKSÅ: Barnskådisens svåra tid – efter succén som Håkan-Bråkan i Sunes jul

FOTO: Ibl, Stella

 

SENASTE NYTT!