LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Michael Jacksons yngsta son Bigi Jacksons nya lyxhus

17 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Michael Jacksons yngsta son Bigi Jackson har flyttat hemifrån.
Här är bilderna på hans nya lyxvilla i Kalifornien.
Annons

Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

För tio år sedan chockades världen av nyheten att världsstjärnan Michael Jackson hittats livlös i sitt hem i Los Angeles. Hans liv gick inte att rädda och stjärnan blev bara 50 år gammal. Michael efterlämnade sig tre barn, dottern Paris och sönerna Prince och Bigi, och precis som resten av världen var de i stor chock och sorg. Vid den tidpunkten var barnen bara elva, tolv och sju år gamla, och under Thriller-stjärnans direktsända begravning kunde man se äldsta dottern i tårar när han under ett tal sa farväl till sin pappa.

Dottern Paris är den av barnen som har varit mest offentlig. Hon bor i Los Angeles och arbetar bland annat som modell, skådespelare och artist, och har många kända vänner så som Wrecking ball-stjärnan Miley Cyrus och supermodellen Cara Delevingne. Till skillnad från de andra barnen kan man ofta se henne på röda mattan vid olika slags tillställningar, och förutom det är hon även väldigt aktiv på sina sociala medier. Där kan man se henne sjunga och spela gitarr, hänga med vänner och dela djupa citat. I samband med Michaels födelsedag, som ägde rum i slutet av augusti, la hon också upp en bild på henne och sin pappa den stora dagen till ära.

Annons

Michaels yngsta son, Bigi, är däremot den som är mest anonym i syskonskaran.  Han var bara sju år gammal när Michael dog och har sedan dess hållit sig långt borta från offentliga sammanhang. Michael valde att döpa honom till Prince Michael ”Blanket” Jackson II, men när sonen var 13 år bestämde han sig för att istället tills hans nuvarande namn Bigi. Anledningen till det plötsliga namnbytet sägs vara att han blev mobbad i flera år, och att namnändringen ledde till att han fick ett bättre självförtroende.

Efter Michaels död var det hans farmor Katherine Jackson som tog hand om honom, men tidigare i år var det dags för honom att flytta hemifrån.

Bilder på lyxvillan

Bigi bor nu i en minst sagt lyxig villa som ligger i ett område som är skyddat dygnet runt, och har flera berömda grannar så som John Travolta och Dr Dre. Huset kostade ungefär 23 miljoner svenska kronor, är runt 600 kvadratmeter stort och har sex sovrum samt badrum.

Annons
Annons

FOTO: REWS MEDIA LLC, Marksman / MEGA

Annons