TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Mel Gibson ska bli pappa igen - för nionde gången

01 okt, 2016 
Lina Arvidsson
Mel Gibson ligger då inte på latsidan. Med flickvännen Rosalind Ross väntar han deras första gemensamma barn under nästa år och för skådisen blir det nummer nio i ordningen.
Annons

Mel Gibson ska bli farsa igen. Det är nionde barnet för den 60-åriga skådespelaren som har haft gott om tid på sig att öva upp pappa-skillsen. Han har sedan tidigare sju barn med exhustrun Robyn Moore, 44. Det är Hannah, 36, tvillingarna Christian och Edward, 34, William, 31, Louis, 28, Milo, 26, och Thomas, 17. Med exet Oksana Grigorieva, 46, har han dottern Luna, 6.

Mel Gibson och Rosalind Ross ska ha sitt första gemensamma barn.

För Mels flickvän, skribenten och akrobaten Rosalind Ross, 26, är det första barnet. Den stora åldersskillnaden mellan paret gör att Mel har fyra barn som är äldre än modern till hans yngsta barn.

– Mel älskar att vara pappa och han och Rose längtar verkligen efter att bli föräldrar. De senaste två åren har varit något av de lyckligaste han upplevt, säger en källa till tidningen People.

Paret träffades för två år sedan när Rosalind anställdes som manusförfattare av Mel Gibsons produktionsbolag.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons