LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Megan Fox oigenkännlig – sanningen bakom förvandlingen

15 jan, 2019 
Megan Fox i blond peruk
Vi är vana vid att se Megan Fox i sitt långa, mörka svall. Men på de senaste bilderna är signaturlooken som bortblåst – och filmstjärnan går knappt att känna igen.
Annons

Skådespelerskan, modellen och trebarnsmamman Megan Fox, 32, blir ofta omskriven för sitt utseende. Under sin långa karriär i rampljuset har hon genomgått en märkbar yttre förändring och många människor hävdar att stjärnan har låtit utföra flertalet skönhetsoperationer.

Plastikkirurgen Adam Schaffer har personligen inte utfört något ingrepp på Megan men har ändå uttalat sig om sin teori gällande situationen vid ett tidigare tillfälle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Megan har väldigt få brister i ansiktet som rynkor eller pigmenteringar. Det kan bero på att hon har använt sig av väldigt bra solskydd och ansiktskrämer, men det kan också bero på botox, fillers och/eller hudvårdsprodukter, sa han i en intervju med Radar Online förra året.

Megan Fox nya utseende chockar

Genom åren har bland annat Megans näsa, bröst och hy diskuterats flitigt i medierna och huruvida dessa är naturliga eller opererade. Men den här gången är det en annan del av hennes utseende som är på agendan – nämligen håret.

Annons

32-åringens långa, mörkbruna svall är ett av hennes kännetecken och trots att det i omgångar har varit ljusare i topparna har Megan gång på gång återvänt till den mörkbruna nyansen. Därför går det knappt att känna igen henne på en nytagen bild där hon istället har en kort, blond och lite mer gammalmodig frisyr.

De som inte anser att modellen passar bra i det nya utseendet behöver dock inte misströsta. Den blonda pagen är nämligen bara en peruk som Megan bär i rollen som krigskorrespondenten Marguerite Higgins i filmen The Battle of Jangsari. Hon befinner sig just nu Sydkorea där filmen spelas in.

Klicka vidare i bildspelet för att se Megan Fox i blont hår:

FOTO: TT/Mary Evans Picture

Annons