TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Marie Serneholt om livsbeslutet – för familjens skull

25 mar, 2020 
Marie Serneholt
Nu berättar Marie Serneholt om det stora beslutet på sin blogg.
”Det har varit extremt mycket senaste månaderna”, skriver hon.
Annons

Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarna
Marie Serneholts vädjan till följarna efter tvillingarnas förändringBrand logo
Marie Serneholts vädjan till följarna efter tvillingarnas förändring

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 36, träffade sin nuvarande sambo Fredric Palmqvist, 35, under hösten 2017. Efter det gick bara några få månader tills de avslöjade att de väntade tvillingar ihop.

”Ja, det ekar tomt här. Det har varit extremt mycket senaste månaderna. Innan vi hamnade i det läget Sverige och världen befinner sig i just nu, så gick vi igenom månader av vab inkl x antal besök på närakuter, vårdcentraler och även sjukhus. Livet har alltså ännu en gång kommit emellan och bloggen har blivit lidande.”

Marie Serneholts uppmaning

Hon skriver vidare att hon inte vet hur det ser ut i framtiden för bloggandet – men att det just nu “känns bra i magen” gällande beslutet att sluta.

”Med det här inlägget vill jag verkligen från botten av mitt hjärta tacka er. Ni har varit ovärderliga för mig. Ni har stöttat, peppat, kommit med goda råd, delat med er av era liv, ja, funnits där för mig sedan mitt nya liv som mamma startade. Jag är på riktigt er evigt tacksamma för det.”, skriver Marie.

Hon avslutar inlägget med en drös bilder på barnen och på Fredric – plus en hälsning till andra föräldrar.

”Heja alla mammor (och pappor) därute som kämpar på trots att man många gånger jobbar i motvind, ni och vi klarar allt och lite till om vi”, skriver hon i blogginlägget.

FOTO: TT/Instagram 

Annons