LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Mariah Carey singel igen efter bråk med multimiljardären

28 okt, 2016 
Johnny Axelsson
Affärsmannen James Packer från Australien friade tidigare år och sångfågeln Mariah Carey sa ja. Nu har avundsjuka fått paret att gå isär.
Annons

Popstjärnan Mariah Carey, 46, är enligt magasinet Women´s Day, singel. Multimiljardären James Packer, 48, från Australien som är god för 39 miljarder ska enligt TMZ redan i juni ha kokat över i ilska. Enligt källor till sajten så är han avundsjuk på hennes dansare och koreograf Bryan Tanaka som står superstjärnan nära i teamet och som följer henne runt om i världen på turnéer. Under en konsert ska Bryan ha varit skadad men ändå dykt upp till en show. Det ska ha fått James att koka som själv var på plats för att se sin blivande fru uppträda. Han ska då ha tagit in Bryan i ett rum och där ställt till med en “otrevlig scen”. Mariah ska i efterhand ha fått veta om detta och till följd av avundsjukan, är paret inte längre tillsammans enligt de uppgifter som kommit ut.

Stjärnparet träffades första gången 2014 och deras förhållande blev känt för allmänheten i samband med att foton läckte ut från en semester i Italien. Packer ska ha friat i New York under början på 2016, där han gick ner på knä under en middag efter att ha samlat Mariahs närmsta vänner på restaurangen Eleven Madison Park. Hon fick då en diamantring till ett värde av 90 miljoner kronor.

Annons
Mariah Carey och James Packer är inte längre ett par.
Mariah Carey och James Packer är inte längre ett par.

Förutom avundsjukan ska James ha varit en motståndare att visa upp deras privatliv i hennes kommande realityshow – något som hon så gärna vill.

– James hade starka tvivel när det gällde Marias nya tv-program och det faktum att hon var villig att exponera deras liv över hela världen, säger en källa.

Mariah har sedan tidigare de 5-åriga tvillingarna Moroccan and Monroe med ex-maken Nick Cannon, och även James har tre barn från sina tidigare förhållanden.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons