Mänskliga Ken-dockan visar upp chockbilderna efter operationen

Mänskliga Ken-dockans chockerande bilder efter nya operationen

Rodrigo Alves, mer känd som den mänskliga Ken-dockan, har genomgått över 60 operationer för att likna figuren. Nu har han genomgått ännu en operation och delar nu med sig av chockerande bilder.

Rodrigo Alves, 35, har spenderat nästan sex miljoner kronor på över 60 operationer de senaste fem åren. Det för att se ut som en mänsklig Ken-docka. Sedan han blev ett känt ansikte för allmänheten har han synts i flertalet tv-shower, bland annat ihop med den svenska mänskliga serie-figuren Pixee Fox, 28, som även hon genomgått en rad olika operationen för att likna en figur.

Rodrigo Alves har varit med i amerikanska tv-programmet Botched, där plastikkirurger rättar till skönhetsoperationer som gått fel, och senast sågs han i brittiska Celebrity Big brother där han blev utskickad i förtid efter att ha använt ett ord som inte var okej.

Men i år har han berättat att han har andra karriärsplaner, dock även de i tv-format. Han har redan spelat in ett bidrag och nu ska han satsa stenhårt för att slå igenom som artist med målet att få tävla i Eurovison Song Contest.

Visar upp skräckbilderna efter nya operationen

Det är inte bara ett liv i offentligheten som han vill fortsätta med. Han fortsätter även med att lägga sig under kniven för fler ingrepp. Nu senast har han opererat näsan som varit skadad från en bilolycka, och fixat till implantaten i käkarna, skriver den brittiska sajten Mirror. Operationen i näsan är dock inte bara för utsidans skull. Hans förhoppning är att nu att få bort sina andningssvårigheter genom att ta bort brosk inuti i näsan.

Det är den elfte operationen som Rodrigo Alves näsa fått genomgå. Men efter att han i yngre dagar blev mobbad av skolkamrater och kallad för “potatisnäsa” kommer han att fortsätta operera den tills han uppnår perfektion.

Se bilderna på Rodrigo Alves efter operationen:

Rodrigo Alves, känd som den mänskliga Ken-dockan.

Han har genomgått över 60 operationer för att likna den plastiga figuren.

Nu har han genomgått en ny operation, och delar med sig av bilder efteråt.

Nu senast opererade han näsa och käkar.

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN