Mänskliga Ken-dockan opererar bort fejkade magrutorna

Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves har opererat bort sina ökända fejkade magrutor.

Tidigare i år tog Rodrigo Alves beslutet att sluta göra allt för att se ut som en Ken-docka och stöttades då av sina fans.
Nu tar han ett stort steg i processen genom att ta bort de fejkade magrutorna som han opererade in för sju år sedan.
– Sexpacket matchade inte med resten av min kropp, förklarar han för Mirror.
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud

Rodrigo Alves, 36, har blivit känd som den mänskliga Ken-dockan och har sedan flera år tillbaka lagt miljontals kronor på sina skönhetsoperationer. Totalt har han lagt sig under kniven drygt 60 gånger – och nu har han gjort det igen.

Mirror online rapporterar om att Rodrigo Alves har genomgått en stor kirurgisk process för att ta bort sina fejkade magrutor, som han opererade dit för några år sedan. Fettet från magen har han istället placerat i sin rumpa, för att få den att se större ut, skriver sajten.

Sedan många år tillbaka har Rodrigo Alves haft som mål att se ut som en mänsklig version av Barbies fästman Ken. Resan till att bli den första mänskliga Ken-dockan började för åtta år sedan och alla hans ingrepp har gett positiva resultat i form av en internationell kändiskarriär. Rodrigo har exempelvis ett Instagram-konto där han följs av 813 000 personer.

Under åren har Rodrigo Alves genomgått både små och stora operationer för att nå sin målbild – och en av de mest uppmärksammade ingreppen var när han opererade in ett fejkat sexpack på magen för åtta år sedan. Dessa har den mänskliga Ken-dockan nu valt att ta bort från sin kropp, för att istället lägga på andra delar av kroppen. Fettet som funnits i sexpacket är nu flyttat till hans rygg och rumpa, för att få en förstorad effekt. Operationen gjorde han framför kamerorna i en tysk tv-dokumentär, skriver Mirror online.

Rodrigos egna ord om beslutet

I dokumentären förklarar Rodrigo Alves varför han valt att ta bort de fejkade magmusklerna från sin kropp.

– Trots att det var många som tyckte de var fantastiska så tror jag inte att det skickade de rätta signalerna, eftersom jag inte tränade för dem utan bara betalade för dem, säger Rodrigo Alves i dokumentären, enligt Mirror online.

Han fortsätter:

– Sexpacket matchade inte resten av min kropp och det började se lite fånigt ut.

Enligt Mirror online besökte Rodrigo Alves en klinik i Istanbul där han genomgick den fem timmar långa plastikoperationen. Under ingreppet förflyttades mellan tre till fem liter fett från Rodrigos mage till hans rygg och rumpa.

– Jag ser alla mina plastikoperationer som en utveckling av mig som person! Jag ville aldrig se ut som en Ken-docka, eller vara en Ken-docka. Jag ville bara vara unik och visa världen att allt i livet är möjligt, säger han i dokumentären.

Enligt Mirror online tillägger Rodrigo Alves att han med sina operationer har velat bevisa att man inte behöver leva för alltid med sitt naturliga utseende om det får en att känna sig olycklig.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN