LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Mänskliga Ken-dockan ångrar sig – visar förändringen

27 jul, 2019 
AvOla Brising
Han ska sluta göra allt för att se ut som en Ken-docka. Och fansen verkar stötta Rodrigo Alves i hans stora livsförändring.
Annons

" }"="" data-sheets-userformat="{" 2":513,"3":{"1":0},"12":0}"="">

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves, 35, har spenderat nästan sex miljoner kronor på över sextio operationer de senaste fem åren. Allt för att uppnå målet att se ut som en mänsklig version av Barbies fästman Ken. Faktum är att han började försöka se ut som Ken redan för sju eller åtta år sedan, och att alla hans ingrepp gett positiva resultat i form av en internationell kändiskarriär. Han har exempelvis ett Instagramkonto med 813 000 följare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att han livnärt sig, och tjänat bra med pengar, på att vara en mänsklig Ken-docka i många år, verkar det nu som om Rodrigo har bestämt sig för att byta bana. För i ett nytt inlägg på Instagram skriver han:

”De senaste sju åren, sedan jag kallades en levande Ken-docka första gången, har jag gått på strikta dieter och ständigt varit extremt noga med att mina hårrötter ska vara perfekt färgade för att leva upp till människors förväntningar. Nu är det över!”

Annons

Rodrigo förklarar:

”Jag vill bara vara fri att klä mig i svart eller vad helst jag känner för, låta mitt hår växa ut mörkt och låta mitt sanna jag skina.”

https://www.instagram.com/p/B0QPRvKlusO/

Exakt vad som är orsaken till den plötsliga kursändringen i den mänskliga Ken-dockans liv är oklart, men i februari avslöjade Rodrigo att hans senaste ingrepp inte alls gick som det skulle. Det nya hakimplantatet sprack och lämnade ett stort hål i hans haka. Då det blivit infekterat fick den mänskliga Ken-dockan gå utan implantat under en månads tid innan de kunde starta om och operera på nytt.

Situationen gjorde Rodrigo märkbart upprörd, då han precis släppt sin nya låt och berättat att hans slutmål är att få tävla i Eurovison Song Contest.

– Jag grät efter att jag fick beskedet från läkarna. Hur ska jag kunna fortsätta prata om min nya låt när jag har ett stort hål i hakan, sa han då till DailyMail.

Annons

Fansen stöttar och peppar Rodrigo i hans beslut

Ändå genomgick tv-profilen ytterligare ett ingrepp, en fjärde hårtransplantation, så sent som i juni. Allt för att fortsätta se ung och viril ut. Men nu har han alltså tänkt om. Huruvida Rodrigo tänker satsa fullt ut på karriären som sångare istället är oklart, men vad som är desto tydligare är att hans följare och fans verkar stötta honom i hans beslut. Även om det finns en del ironiska kommentar till inlägget på Instagram är de flesta väldigt välmenande och peppande.

”Helt rätt!!! Var dig själv… älska dig själv… och sluta vara någon annan. Du är fantastisk som du är”, skriver en person.

Ett peppande inlägg lyder:

”Jag är så glad att du är nöjd med dig själv! Du är vacker och söt och en stor modeikon”

En annan fyller i:

”Bra att du vill vara dig själv. I mina ögon har du aldrig varit någon Ken-docka. Var bara autentisk.”

Foto:

Annons