"Mamma Mia"-skådisen Colin Firths fru otrogen med stalkern: "Vi hade en affär"

"Mamma Mia"-aktuella skådisen Colin Firths äktenskap har skakas av otrohet. Hans hustru Livia Giuggiolo medger nu att hon haft en kärleksaffär med en person som också anklagas för stalking.

Han vann en Oscar för sin huvudroll i filmen “The King’s speech” för åtta år sedan, men sedan dess har 57-åriga skådespelaren Colin Firths liv inte varit en dans på rosor. Bara några år senare hade hans fru, italienska Livia Giuggioli, 48, en affär med en annan man, landsmannen och journalisten Marco Brancaccia. Det medger Livia nu i ett uttalande skickat till tidningen The Times.

Men inte nog med det! Livia anklagar också sin före detta älskare för att ha stakat henne och Colin Firth.

Sedan otroheten ägde rum mellan 2015 och 2016 ska den italienska journalisten ha skickat flera sms, ringt och mejlat. Han ska också ha hotat att skicka bilder på Livia till Colin och att skriva om dem i tidningen han jobbar på.

HETAST PÅ HÄNT TV:

Marco Brancaccia förnekar nu anklagelserna mot honom.

– Vi hade en affär, hon ville lämna Colin för mig. “Stalkandet” handlar om två WhatsApp-meddelanden efter att hon gjorde slut, och ett mejl. Hon anmälde mig för stalking eftersom hon är rädd att jag ska offentliggöra det hon avslöjat om sitt äktenskap och jobb, säger han i The Times.

Italiensk polis har nu beslagtagit hans dator och telefon och inlett en undersökning.

Colin Firth och filmproducenten Livia Giuggioli har varit gifta sedan 1997. De har två barn, Luca, 17, och Matteo, 14. Colin har även sonen William, 27, sedan ett tidigare förhållande med skådespelerskan Meg Tilly, 58.

Colin Firth är i sommar aktuell med musikalfilmen “Mamma Mia! Here We Go Again”, en uppföljare till filmen “Mamma Mia!”.  “Mamma Mia! Here We Go Again” har planerad premiär 20 juli.

Pierce Brosnan, Colin Firth och vår svenska stolthet Stellan Skarsgård ser vi återigen i nya "Mamma Mia!"-filmen: "Mamma Mia! Here we go again" som har premiär i sommar.

Lily James spelar rollen som en ung Donna, Maryl Streeps roll som äldre.  

I filmen får Donnas dotter Sophie, spelad av Amanda Seyfried, veta att hennes mamma dött.

Precis som föregångaren får vi njuta av Abbas fantastiska musikskatt.

Lily James och Jeremy Irvine. Jeremy spelar en ung Sam, som spelas av Pierce Brosnan som äldre.

Se bilderna från senaste “Mamma Mia!”-filmen:

LÄS OCKSÅ: Stellan Skarsgård om Mamma Mia-inspelningen: ”Vuxendagis”

LÄS OCKSÅ: Stellan Skarsgård om nya filmrollen: ”Förnedrande”

SENASTE NYTT!