LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

"Mamma Mia"-skådisen Colin Firths fru otrogen med stalkern: "Vi hade en affär"

16 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
"Mamma Mia"-aktuella skådisen Colin Firths äktenskap har skakas av otrohet. Hans hustru Livia Giuggiolo medger nu att hon haft en kärleksaffär med en person som också anklagas för stalking.
Annons

Han vann en Oscar för sin huvudroll i filmen “The King’s speech” för åtta år sedan, men sedan dess har 57-åriga skådespelaren Colin Firths liv inte varit en dans på rosor. Bara några år senare hade hans fru, italienska Livia Giuggioli, 48, en affär med en annan man, landsmannen och journalisten Marco Brancaccia. Det medger Livia nu i ett uttalande skickat till tidningen The Times.

Men inte nog med det! Livia anklagar också sin före detta älskare för att ha stakat henne och Colin Firth.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan otroheten ägde rum mellan 2015 och 2016 ska den italienska journalisten ha skickat flera sms, ringt och mejlat. Han ska också ha hotat att skicka bilder på Livia till Colin och att skriva om dem i tidningen han jobbar på.

HETAST PÅ HÄNT TV:

Marco Brancaccia förnekar nu anklagelserna mot honom.

– Vi hade en affär, hon ville lämna Colin för mig. “Stalkandet” handlar om två WhatsApp-meddelanden efter att hon gjorde slut, och ett mejl. Hon anmälde mig för stalking eftersom hon är rädd att jag ska offentliggöra det hon avslöjat om sitt äktenskap och jobb, säger han i The Times.

Annons

Italiensk polis har nu beslagtagit hans dator och telefon och inlett en undersökning.

Colin Firth och filmproducenten Livia Giuggioli har varit gifta sedan 1997. De har två barn, Luca, 17, och Matteo, 14. Colin har även sonen William, 27, sedan ett tidigare förhållande med skådespelerskan Meg Tilly, 58.

Colin Firth är i sommar aktuell med musikalfilmen “Mamma Mia! Here We Go Again”, en uppföljare till filmen “Mamma Mia!”.  “Mamma Mia! Here We Go Again” har planerad premiär 20 juli.

Se bilderna från senaste “Mamma Mia!”-filmen:

Annons