Mama Junes förändring – efter tuffa tiden med Honey Boo Boo

Mama Junes förändring efter tuffa tiden med Honey Boo Boo

June Shannon, mer känd under namnet Mama June, har en tuff tid bakom sig.
Nu visar hon upp den stora förändringen efter hemska tiden.
”Gillar det verkligen”, skriver hon.

June ”Mama June” Shannon, 40, blev känd efter att hon och dottern Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 14, var med i det amerikanska tv-programmet Toddlers & tiaras. Där fick man följa barn i olika åldrar som tävlade i skönhetstävlingar, och dottern blev en så pass stor favorit att hon tillslut fick sitt egna program Here comes Honey Boo Boo.  

Men mycket har hänt sedan dess och Mama June har minst sagt varit nere på botten. Nu visar hon upp den stora förändringen efter tuffa tiden.

Haft mycket problem

Efter några år av Here comes Honey Boo Boo avbröts tv-programmet plötligt när det kom fram att June dejtade en dömd sexbrottsling. Men det är inte de enda rubrikerna som skapats av hennes handlingar.

Mama June har även haft stora problem med droger, och så sent som i våras blev hon gripen av polis vid en bensinmack i Alabama för innehav av narkotika. Honey Boo Boo har flera gånger bett på sina bara knän till sin mamma att hon ska ta tag i sitt drogmissbruk, och offentligheten har vid upprepade tillfällen uttryckt oro över hur Mama Junes beteenden och val i livet påverkar dottern.

Efter alla motgångar har mamman skaffat sig ett eget program som heter Mama June: from not to hot, där man får följa hennes resa mot en bättre hälsa. Och trots flera fall på vägen har reality-stjärnan gjort stora framsteg där hon bland annat har gått ned över 100 kilo.

Visar upp förändringen

Men det är inte bara hennes livsstil hon har ändrat. Häromdagen la hon ut en bild på Instagram när hon sitter i bilen påväg för att göra en total make-over. Och alldeles riktigt. I inlägget efter det får sig hennes följare en rejäl chock när de ser vad som har hänt.

Mama June som vanligtvis brukar ha långt rakt hår, ofta uppsatt i en låg hästvans, har nämligen kapat sina längder och övergått till en helt ny frisyr. Tv-profilen har numera övergått till en kort, lite lockig page som påminner ruskigt mycket om stjärnan och ikonen Marilyn Monroes signaturfrisyr.

Det är i ett inlägg på Instagram som hon visar upp den nya looken.

Under bilden skriver hon:

”Så på en ren impuls bestämde jag mig för att klippa mitt hår och jag gillar det verkligen”.

Och det är inte bara hon själv som tycker att frisyren är en hit. I kommentarsfältet är det många som jublar över den nya förändringen och berömmer reality-stjärnan för den vågade pagen.

”Wow du passar verkligen i det! Vackert”, skriver en.

”Du är så vacker när du är glad! Och i nya håret också!”, skriver en annan och syftar på de stora förändringarna Mama June gjort på senaste tiden.

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!