TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Mama June har gift sig med nya pojkvännen – Honey Boo Boo visste ingenting

13 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Mama June bredvid dottern Alana Thompson.
Mamma June är känd som Honey Boo Boos mamma. Nyligen träffade hon en ny kille och bara efter några månader gifte hon sig – bakom ryggen på Honey Boo Boo.
Annons
Här sjunger Honey Boo Boo mitt under intervjun – tvingas avbrytaBrand logo
Här sjunger Honey Boo Boo mitt under intervjun – tvingas avbryta

Namnet ”Honey Boo Boo” blev världskänt under tidiga 2010-talet. Den då 5-åriga Alana Thompson, 16, medverkade i en reality-serie om unga skönhetsdrottningar i USA.

Hon blev snabbt en stor internet-succé och lyckades få en helt egen serie i Here comes Honey Boo Boo. Där fick tittarna följa den unga flickan i hennes hem i Georgia. Då introducerades även andra familjemedlemmar som mamman, June ”Mama June” Shannon, 42, och systern Lauryn ”Pumpkin” Shannon, 22.

Programmet varade dock bara i en säsong efter att rykten om att Mama Junes pojkvän var en dömd förbrytare började spridas. Hon nekade ryktena men produktionsbolaget valde ändå att lägga ner programmet.

Vårdnadstvisten om Honey Boo Boo avslutad – 22-åriga systern Pumpkin vinner över Mama June

Alana och Mama June har inte haft den mest stadiga relationen då Junes liv kantats av drogmissbruk. Och efter att June och hennes dåvarande pojkvän Geno Doak arresterades för droginnehav 2019 fick systern Pumpkin nog.

Annons

Hon inledde en juridisk process mot mamman om vårdnaden av Alana. The Sun rapporterade tidigare att domaren i fallet nu har beslutat att frånta June vårdnaden av Alana på en permanent basis.

Enligt domen är June skyldig att betala Pumpkin 800 dollar i månaden i barnbidrag tills den dag då Alana fyller 18 år i augusti 2023. Det motsvarar ungefär 8000 svenska kronor.

Mama June gifte sig i smyg

Mamma June träffade sin nya kille, Justin Stroud, 34, via TikTok, skriver The Sun. Paret dejtade i fem månader innan de bestämde sig för att gifta sig i smyg hemma i Georgia. Och i mars offentliggjorde paret äktenskapet genom att dela en bild på Instagram.

Jag vet att ni förmodligen har sett det över hela internet så vi är här för att reda upp några rykten JA jag och Justin gifte oss verkligen den 23 mars på vår sex-månaders dag och ja det var i stundens ingivelse” , skrev June på Instagram.

Annons

I en intervju som Hollywoodlife gjorde med Mama June innan nyheten om att de var gifta hade kommit ut berättade hon om sin nya kärlek.

Vi blev vänner till en början, och han visste inte vem Mama June var när han träffade mig. Han visste inte att jag precis hade kommit ur en situation med våld i hemmet, han visste inte vad som hände i mitt liv... och jag berättade inte ärligt för honom vad som pågick, förklarade hon och fortsatte:

– Jag hade fått höra att jag inte var hans typ, att han inte var singel. Men det visade sig att jag var hans typ, och han var singel!

FOTO: YOUTUBE, TT/© TLC / Courtesy: Everett Collection

Annons