Madonnas son gripen för narkotikainnehav

Superstjärnan Madonna har det inte lätt med sin son Rocco. Hon och exmaken Guy Ritchie har sedan länge varit oense om vårdnaden. Nu har Rocco spätt på dramat ytterligare då han nyligen greps för narkotikainnehav.

I våras anklagade världsstjärnan Madonna, 58, sin exmake Guy Ritchie för att inte sätta tydliga gränser för deras gemensamma son Rocco, 16, enligt en källa till sajten The mirror.

Rocco, Guy Ritchie

Rocco med pappa Guy Ritchie

Nu kan man säga att hon har fått vatten på sin kvarn då Rocco nyligen greps för olaga narkotikainnehav, enligt uppgift till sajten The Sun. Gripandet skedde i Primrose Hill, utanför London där Rocco bor med sin pappa. Det var grannarna som larmade polisen då de tyckte att han betedde sig underligt:

– Han har blivit en välkänd figur här i området, men inte för den rätta anledningen om man säger så, han har alltid betett sig skumt, säger en källa till The Sun.

Incidenten blev spiken i kistan och lokalborna bestämde sig för att ringa polisen. När polisen kom till platsen såg de Rocco kasta bort någonting då tog de beslut om att söka igenom hans fickor och ryggsäck där de fann cannabis.

Rocco har under året varit föremålet för föräldrarnas konflikt. Madonna uppges kämpa för att få sin son att bo med henne. I början på hösten postade hon den här bilden på sin Instagram.

Rocco vägrade nämligen i fjol återvända till USA efter att ha följt med sin mamma på en världsturné. Sedan dess har hon förgäves försökt få domstolar i USA och England att tvinga hem honom.

Läs mer: Madonna kan förlora vårdnaden om sin son efter fyllekonserten i Melbourne

Foto: IBL

SENASTE NYTT!