Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Madonnas hemliga skönhetsingrepp avslöjade: "Hon är extremt fåfäng"

15 apr, 2018 
Madonna hävdar att hon aldrig gjort en plastikoperation. Men nu finns det andra som hävdar att det ligger något bakom hennes släta hy.
Annons

I sommar fyller Madonna 60 år, men hon vill gärna se mer ungdomlig ut än sin faktiska ålder. Hon själv vill gärna få sin look att verka naturlig och säger till sina fans att hon aldrig använt sig av plastiskoperationer. Hon hävdar istället att det är hennes egna hudvårdsserie som är hemligheten bakom den släta hyn. Men det verkar som att påståendet om hennes hudvårdsserie mer är ett försäljningstrick. Enligt sajten Radar Online är det inte så det ligger till.

En uppgiftslämnare har berättat för sajten att hon använt sig av både Botox, kemiska behandlingar och plastkirurgi, och hon ska även ha en egen kyl hemma fylld med olika fillers till ansiktet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Madonna är en pionjär när det kommer till plastikoperationer och har genomgått många procedurer genom åren för att stoppa sitt åldrande. Hon är extremt fåfäng, säger uppgiftslämnaren till sajten.

Annons

Men det verkar som att det är mer än just hyn som Madonna vill ge ett ungdomligt uttryck. Förutom den släta hyn har många av hennes följare reagerat på att hon lägger ut bilder av sig själv på Instagram där hon både poserar ungdomligt och kläd sig ungdomligt. Bland annat i ett stort guldigt tandsmycke, så kallade grillz, som är populärt hos amerikanska gangsters.

Madonna slog igenom på 80-talet och har sedan dess haft en rad stora hits, som Like a virgin, Material girl, Vogue och Frozen. Hon har också varit vida omskriven för sitt kärleksliv och har haft relationer med Dennis Rodman, 56, Tupac Shakur, och Sean Penn, 57. Den senare var hon även gift med.

Madonna har sex barn, Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere och Stelle.

FOTO: IBL

Annons