TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Madonna har blivit mamma igen: "Jag är överväldigad"

09 feb, 2017 
Johnny Axelsson
Superstjärnan Madonna visar upp sina två nya familjemedlemmar. 4-åriga tvillingarna Stella och Esther från ett barnhem i Mchinji i Malawi.
Annons

Madonna, 58, är en kvinna som det alltid pratas om men den här gången stämde ryktena om adoption. Superstjärnan har nu själv lagt upp denna bild på sitt officiella Instagram-konto där hon bekräftar att hon numera kan titulera sig sexbarnsmamma.

De två 4-åringarna får nu följa med Madonna hem till USA och de heter enligt The Sun Stella och Esther. De har bott på ett barnhem i Mchinji i Malawi tillsammans i två år.

Jag är överväldigad över att de nu är en del av vår familj. Jag är djupt tacksam gentemot alla i Malawi som hjälpt till att göra detta möjligt och jag ber medierna att respektera vårt privatliv under denna övergångsperiod.”, skriver hon på Instagram.

De två flickorna får strax träffa hennes barn: David Banda, 11, Mercy James,, 11, Lourdes, 20, och Rocco, 16, David Banda och Mercy James adopterade Madonna i Malawi 2006 och 2009.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons