Försvunna countryartisten Luke Bell hittad död – blev 32 år

Luke Bell

Foto: Facebook
Countrystjärnan Luke Bell försvann spårlöst.
Nu har han hittats död.
Bell blev 32 år.
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022
0:27

Efter reklamen: Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

(0:27)

Slå på ljud

Det var lördag den 20 augusti som den hyllade countryartisten Luke Bell anmäldes försvunnen. Bell och hans vän, tillika kollega Matt Kinman befann sig i Tuscon, Arizona vid tiden för försvinnandet.

– Vi kom ner hit till Arizona, för att jobba, spela musik, och han bara stack. Han satt i baksätet i bilen, och jag gick in för att ta något att äta. Jag kom ut, och då hade han lämnat bilen och stuckit, sa Matt Kinman till savingcountrymusic.com.

Drygt en vecka efter artistens försvinnande rapporterar nu amerikanska medier att Bell har hittats död i närheten av den plats där han försvann.

Dödsorsaken är ännu okänd, och polisen utreder vidare vad som faktiskt hänt.

Enligt Luke Bells kollegor har han de senaste åren lidit av psykisk ohälsa, och hans mentala hälsa ska nyligen ha försämrats.

I en intervju med sajten the Boot från 2016 berättade Bell om sitt mående.

– Livet är inte så dåligt. Det tråkiga, på vissa sätt, är att jag inte har fru och barn, men samtidigt, det är rätt idealiskt just nu. Jag reser runt till olika städer och får hänga med andra människor. Målet är att ha höga förhoppningar och låga förväntningar och ha det bra, sa han.

Hollywoodstjärnans sorg

Luke Bell slog igenom stort 2014 i USA med sitt debutalbum Don't mind if i do. På Spotify har hans låtar fått miljontals spelningar och under sin karriär fick han agera öppningsakt åt countrylegendarer som Willie Nelson och Dwight Yoakam.

Willie Nelson och Jessica Chastain

(t.v.) Willie Nelson som Luke Bell agerat öppningsakt åt. (t.h.) ”Det”-skådespelaren Jessica Chastain som är en av alla som uttryckt sin sorg över Bells bortgång.

Artisten sörjs nu av både vänner och kollegor. Hollywoodstjärnan och ”Det”-skådisen Jessica Chastain är en av alla i sociala medier som uttrycker sin sorg.

Luke Bell blev 32 år.

Hit kan du vända dig

Mår du dåligt finns det flera föreningar och organisationer du kan vända dig till för råd och stöd.

Däribland:

1177 hittar du fler telefonnummer och chattadresser

Källa : Vårdguiden 1177

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN