TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Love Island-profilens kärleksbeslut efter tragiska dödsfallet

04 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Malin Andersson hjärtekrossad
I januari förlorade Love Island-profilen Malin Andersson sin nyfödda dotter. Nu berättar hon om hjärtesorgen samt avslöjar att hon och pojkvännen Tom Kemp valt att gå skilda vägar.
Annons

Love Island-profilen Malin Andersson fick en dotter i december 2018 tillsammans med pojkvännen Tom Kemp. Bebisen föddes nästan två månader för tidigt och fick vårdas på sjukhus.

Malin publicerade tidigare i år ett Instagram-inlägg där hon uppmanade sina följare att be för hennes dotter som fått flera komplikationer efter den tidiga födseln.

Några veckor efter förlossningen avled flickan på sjukhus. Malin Andelsson och Tom Kemp valde att gå isär efter den tragiska händelsen. Nu berättar Malin om beslutet för OK! Magazine.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– En situation som den gör en antingen starkare eller svagare, vi var varandra upp till halsen.

Tom Kemp och Malin Andersson har gått skilda vägar

Malin Andersson fortsätter:

– Vi bearbetar saker på olika sätt. Tom bygger upp saker tills det till slut exploderar medan jag tycker det är bättre att prata om saker. Vårt förhållande var inte hälsosamt och därför är vi inte med varandra längre.

Annons

Love Island-profilen berättar även om den korta tiden hon fick tillbringa med sin dotter och hur hon lekte med hennes händer och små fötter medan hon låg intuberad.

– Det var hjärtskärande att inte kunna hålla henne, säger Malin och fortsätter:

– Vi åkte till bårhuset för att se hennes kropp och hon såg så lugn ut, men jag kunde fortfarande inte hålla henne. Jag bar ett barn i sju månader. Jag känner mig tom, jag har ett ärr efter att min bebis togs ut från mig men jag har ingen bebis. Jag är en mamma utan en bebis.

En vecka efter att Malin hade träffat Tom gick hennes mamma bort i cancer. Malin, som har deltagit i den brittiska upplagan av Love Island, har tidigare sagt att hon hoppades på att en liten flicka skulle födas och att hon på så sätt kunde hedra sin mamma.

FOTO: IBL/Instagram

Annons