Love is blind-paret ansöker om skilsmässa – en månad efter barnbeskedet

Nick Thompson och Danielle Ruhl

De planerade för barn.
Nu meddelar det omtalade realityparet att de skiljer sig.
Love is blind
0:53

Efter reklamen: Love is blind

(0:53)

Slå på ljud

Är kärleken blind? I Netflix succéprogram Love is blind är det precis det man försöker få svar på.

Realityshowen, som leds av kändisparet Nick och Vanessa Lachey går ut på att ett gäng singelmän och singelkvinnor låses in i ett hus där de får dejta varandra, med den lilla invändningen att de inte får se varandra. Istället separeras de genom en vägg, och kan bara höra varandras röster. Förhoppningen är att deltagarna ska finna kärleken, förlova sig och sedan gifta sig, allt inom loppet av bara några veckor.

Deltagarna Danielle Ruhl och Nick Thompson lyckades i den andra säsongen, som släpptes på streamingjätten tidigare i år, visa tittarna att personlighet faktiskt kan trumfa utseende. Trots att en vägg skiljde dem åt föll de pladask för varandra. Och efter giftermålet har de också valt att fortsatt att hålla ihop.

Så sent som för en månad sedan gick Danielle ut i amerikansk media och berättade om parets barnplaner.

– Jag längtar. Hur som helst så gifte vi oss väldigt snabbt så det kommer inte hända de kommande två åren. Kanske efter det. Men nu vill vi bara lägga tid på att fokusera på varandra, sa hon till US Weekly.

Andra Love is blind-uppbrottet på bara en vecka

Tidigare i augusti så syntes paret mysa tillsammans på musikfestivalen Lollapalooza. Så därför kommer det nog som en chock för många tittare när det nu avslöjas att Danielle Ruhl ansökt om skilsmässa från Nick. Det är ännu oklart vad som ligger bakom separationen, skriver People. Men de som följt programmet vet att parets väg till altaret var allt annat än spikrak. Tittarna fick ta del av bråken mellan Danielle och Nick som grundade sig i att de ofta hade svårt att kommunicera med varandra. Danielle har senare sagt att hon också velat gå i parterapi, just på grund av deras kommunikation.

Beskedet om skilsmässa kommer bara en vecka efter att Love is blind-kollegorna Iyanna och Jarrette Jones meddelat att de separerar. Det innebär att de två par som valde att fortsätta hålla ihop efter årets säsong båda valt att gå skilda vägar.

Så kärleken kanske inte är blind, trots allt?

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN