Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Lögnen om Beyoncé avslöjad – sanningen bakom bilden

03 aug, 2019 
Beyoncé photoshoppades in i gruppbilden av Lejonkungens skådespelare.
När gänget bakom nya Lejonkungen skulle fotograferas var inte Beyonce med. Lösningen? Hon photoshoppades in.
Annons
Efterlängtade förhandstitten: Se Beyoncé för första gången som Nala i LejonkungenBrand logo
Efterlängtade förhandstitten: Se Beyoncé för första gången som Nala i Lejonkungen

Att Beyoncé Knowles, 37, är en lejoninna har ingen gått miste om. Hon ger röst åt kattdjuret Nala i en remake av Disneys tecknade film Lejonkungen, som gjort stor succé runt om i världen efter premiären den 17 juli.

Förutom Beyoncé ses en rad andra kända namn i rollistan. Huvudkaraktären Simba får sin röst av Donald Glover, 35, och vildsvinet Pumba ger Seth Rogen, 37, röst åt. Rösten till Simbas pappa Mufasa är samma röst som tidigare, nämligen James Earl Jones, 88. Mufasas högra hand Zazu ger den brittiske komikern John Oliver, 42, liv åt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En officiell gruppbild på gänget släpptes inför premiären där alla tillsammans står i en studio. Nu avslöjas dock en hemlighet med bilden: Beyoncé är inte på plats egentligen – hon är photoshoppad. Enligt People var det John Oliver som under The Late Show with Stephen Colbert bekräftade att stjärnan inte varit på plats under fotograferingen.

Annons

Efter spekulationer som cirkulerat frågade programledarn Stephen Colbert rakt ut:

– Det är en del spekulationer om att alla utom Beyoncé på fotot var på plats. Folk tror hon har photoshoppats in i bilden. Du är ju precis intill henne på bilden, så kan du berätta för oss om hon var där?

Och John Oliver svarade:

–Hon var inte där. Men jag tror att alla andra var det.

Avslöjar detaljen under fotograferingen

Under intervjun i tv-showen avslöjar John Oliver att de var en tejpbit på golvet dit klistrad för att visa vart Beyoncé skulle stå efter redigeringen.

– När vi höll på att förbereda inför fotograferingen sa de att jag skulle se upp vart jag hade min fot. Då tittade jag ner och såg en bit tejp på golvet med Beyoncés namn på, säger han.

Han erkänner även att han är starstrucked över att få arbeta med världsartisten.

– Bara tanken av att jag kommer få träffa Beyonce blev jag nervös av. Som ni ser på mitt ansikte i bilden så ser jag verkligen lite paff ut. Det är för att jag vet att i detta foto så kommer jag stå bredvid Beyonce, och det var nervkittlande nog, säger John Oliver.

FOTO:  TT/Robyn Beck, Beyoncé/Kwaku Alston/Disney

Annons