Lisa-Marie Presleys tunga beslut – skickar iväg döttrarna

Lisa-Marie Presley, 49, och Michael Lockwoods infekterade skilsmässa med tillhörande vårdnadstvist om de 8-åriga tvillingarna Harper och Finely har tagit en ny vändning.

Enligt vänner planerar Lisa-Marie att skicka döttrarna på sommarläger hos scientologerna. En grupp som hon uppges ha återvänt till efter uppbrottet från maken, och ska vara av den inställningen att det är hennes sista livlina för att få bukt med sitt missbruk.

– Lisa Marie har inte koll på något just nu, säger en person i hennes omgivning till veckotidningen National Enquirer enligt Aftonbladet.

Kändismakarnas skilsmässa överraskade alla när den blev befintlig under juni 2016. Men ingen anade då vad som komma skulle – Presley anklagar bland annat Lockwood för att ha barnporr på datorn, och Lockwood pekar ut exfrugan som missbrukare.

Det sistnämnda ska det finnas en viss substans i, vilket gjort att mormor Priscilla Presley tillfälligt tagit över vårdnaden av 8-åringarna.

– Men det är orättvist mot Priscilla. Hon blir 72 i maj och tycker inte att hon kan ha hand om tvillingarna på heltid, säger en vän.

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!