TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Lisa Marie Presleys arv efter Elvis är borta – nu stäms hon

29 jul, 2018 
AvLotta Gray
Lisa Marie Presley fick en enorm summa pengar av sin framlidne far, Elvis Presley men pengarna är borta. Nu skyller hon allt på sin manager.
Annons

Framlidne Elvis Presley dotter Lisa Marie, 50, borde bada i pengar.

Hon ärvde en nästan helt osannolik summa pengar, drygt 100 miljoner dollar, motsvarande omkring 875 miljoner kronor, som skulle förvaltas åt dottern tills hon fyllde 25 och hon har levt till stor del på arvet.

Men hon har också investerat i tv-programmet American Idol vilket inte var så lyckosamt. Nu stämmer hon sin forna manager Barry Siegel för att han hjälp henne med investeringar som slog fel och lämnade henne med en halv miljon i kreditkortskulder, enligt sajten Radar Online.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Barry verkar inte riktigt acceptera läget, för nu stämmer han Lisa Marie. Han anklagar henne för att vara skyldig honom 7 miljoner kronor för arbete han utfört åt henne sedan han fick sluta för två år sedan och menar att det inte var hans fruktlösa försök till investeringar som har gjort henne bankrutt utan att hon har spenderat dem hej vilt utan några konsekvenser.

Siegels advokat, Leon Gladstone, säger till Radar Online att hennes åtal är skandalöst.

– Det verkliga historien är väldigt olik den som Lisa Marie har berättat, säger han.

Tidigare var Lisa Marie gift med Michael Jackson och har även haft en egen, om än vacklande sångkarriär.

Foto: IBL

Annons