Artikeln innehåller reklamlänkar

Lindsay Lohans invit till Liam – efter uppbrottet från Miley Cyrus

Lindsay Lohans invit till Liam – efter uppbrottet från Miley Cyrus

Det har gått ungefär en månad sedan Hollywood skakades av uppbrottet mellan Liam Hemsworth och Miley Cyrus.
Någon som inte är sen med att försöka flirta med Liam är Lindsay Lohan – som också är nybliven singel.
Fansen spekulerar om Lindsay Lohan är gravid – efter kryptiska orden
Slå på ljud

Det var när skådespelaren Lindsay Lohan, 33, gästade ett australiensiskt radioprogram under fredagen som hon avslöjade att hon är singel igen, vilket brittiska Daily mail rapporterar om.

– Jag träffade faktiskt någon och vi gjorde slut idag, sa hon i morgonprogrammet The Kyle and Jackie O Show och lade till:

– Nu skulle inte ens veta vem han var.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Hollywood-skådisen nämnde alltså inget namn på det mystiska exet. Däremot har det ryktats om att hon har dejtat Mohammad bin Salman, 34 – kronprinsen av Saudiarabien. Det har tidigare rapporterats om att Lindsay levde lyxliv tillsammans med kronprinsen, som ska ha överröst henne med presenter och flugit henne världen runt i hans privata flygplan.

Innan Lindsay Lohan kopplades till den saudiarabiska kronprinsen var hon förlovad med den ryska miljonären Egor Tarabasov, 26. Skådespelaren har tidigare dejtat flera kända ansikten, bland annat Aaron Carter, 31, och Wilmer Valderrama, 39.

Lindsay Lohans kärleksinvit till Liam

Sajten Hollywood life rapporterar nu att bara dagar innan uppbrottet med det senaste exet, flirtade Lindsay Lohan med ingen mindre än Miley Cyrus, 26, exman, Liam Hemsworth, 29.

Liam är uppvuxen i Australien och den senaste tiden har han befunnit sig på semester i hemlandet tillsammans med familj och vänner. För några dagar sedan publicerade storebror Chris Hemsworth, 36, en selfie på sin Instagram tillsammans Liam. Bilden delades sedan i kanalen E!News Instagramflöde kort därpå.

 

Bilden från Chris Hemsworths Instagram.

Bilden från Chris Hemsworths Instagram.

Även Lindsay Lohan har tillbringat tid i Australien den senaste tiden då hon varit den av domarna i sångtävlingen The masked singer. Så när hon fick syn på fotot med Liam Hemsworth i Australien, passade hon på att visa sin besvikelse över att de inte lyckats träffa varandra.

”Varför träffades vi inte i Sydney eller Bondi?!”, skriver Lindsay Lohan i kommentarerna.

Eftersom att Chris Hemsworth verkar vara lyckligt gift med sin hustru Elsa Patakay, 43, och Liam Hemsworth är nybliven singel, så spekuleras det nu om det här ett sätt för Lindsay Lohan att flirta med Liam.

Linday Lohan har tidigare berättat om vad hon är ute efter hos en romantisk partner.

– Någon som avskyr rampljuset. Nej men seriöst, någon som inte har Instagram. En smart affärsman. Men jag har inte träffat någon som bockar av allt det.

FOTO: TT/Shutterstock/WWD/Swan Gallet, TT/Shutterstock/Stephen Lovekin

FRÅN FÖRSTASIDAN